Sophie Turner Főnixénél senki sem erősebb

Kijött egy új előzetes a Trónok harca Sansájának főszereplésével készült X-Men filmhez.

A kétperces klip elsősorban arra fókuszál, hogy az X-Men: Sötét Főnix főhőse, Főnix, azaz Jean Grey nagy nehézségek árán tudja csak kordában tartani szupererejét – sőt: ez nem is mindig sikerül neki.

„Amikor elvesztem a kontrollt, rossz dolgok történnek. De ez jó érzés”

– mondja a Turner által alakított karakter az előzetesben.

A trailerben Magneto (Michael Fassbender), Xavier professzor (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Bestia (Nicholas Hoult), Küklopsz (Tye Sheridan), Árnyék (Kodi Smit-McPhee), Quicksilver (Evan Peters) és Vihar (Alexandra Shipp) mellett feltűnik egy titokzatos karakter szerepében a platinaszőkére festett hajú Jessica Chastain is.

Ahogy az a film itt olvasható rövid tartalomismertetőjéből kiderül, az X-Men: Sötét Főnix arról szól, hogy a mutáns szuperhősöknek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel kell szembenézniük: saját társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nemcsak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen.

Jean megmentésén kívül pedig az X-Meneknek bolygónk megvédéséért is küzdeniük kell, hiszen olyan idegen lények bukkannak fel, akik Jean erejét fegyverként használnák, és ezzel az egész galaxist uralmuk alá akarják hajtani. Jean, azaz Főnix azonban legyőzhetetlennek tűnik: az előzetes végén például Magnetót is úgy pöccinti el, mint egy legyet. Az X-Men: Sötét Főnixet június 6-án mutatják be a magyar mozik.


(via Independent)