Sharon Stone elárulta, ki volt a legjobb csókpartnere a vásznon

A veterán színésznőt új netflixes sorozata, a Ratched kapcsán kérdezték a dologról egy talkshow-ban. Elmondása szerint az illetővel közös csók élménye „semmi máshoz nem volt hasonlítható”.

Sharon Stone a Száll a kakukk fészkére előzményszériájaként működő sorozat két másik sztárjával, Sarah Paulsonnal és Cynthia Nixonnal együtt volt a Watch What Happens Live with Andy Cohen című show karantén kiadásának a vendége – itt szegezték neki a kérdést, hogy ki volt eddig a legjobb csókpartnere a vásznon, ő pedig gondolkodás nélkül rávágta a választ.

„Határozottan Robert De Nirót tartom a legjobb csókpartneremnek. Bobbal volt eddig messze a legjobb” – vallotta be a színésznő, aki azért azt is hozzátette, hogy minden bizonnyal benne volt a pakliban, hogy annyira csodálta a színészt, hogy bármit csinálhatott volna, az nagyon tetszett volna neki.

„Az egész karrierem fénypontja volt, hogy egyáltalán egy asztalhoz ülhettem Robert De Niróval.

(…) Színésznőként annyira szerelmes voltam belé, hogy akár egy kalapáccsal is fejbe vághatott volna, még arra is azt mondtam volna, hogy »igen, ez az!«” – viccelődött Stone. „Egyszerűen mesés volt. Semmi máshoz nem hasonlítható az élmény, amit szerzett. Ehhez képest minden más csak lópikula” – tette hozzá.

Forrás: Universal Pictures / Getty Images

 

A szóban forgó csók egyébként Martin Scorsese 1995-ös gengszterfilmjében, a Casinóban csattant el, amelyben Robert De Niro játszotta a nagymenő Sam „Ász” Rothstein szerencsejátékost/kaszinóvezetőt, Sharon Stone pedig a feleségét, Gingert, egy egykori prostit. Ami pedig az említett sorozatot, a Ratchedet illeti, abban máris megcsodálhatjuk a színésznő játékát, hiszen szeptember 18-án mind a nyolc epizódja felkerült a Netflixre.


(via Independent)