Ryan Gosling lesz a Barbie-film Kenje

A Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) rendezésében Noah Baumbach (Házassági történet) forgatókönyve alapján megvalósuló alkotás címszerepét Margot Robbie alakítja.

Ez az a projekt, amelyben korábban még úgy volt, hogy Amy Schumer játssza a Mattel cég játékbabája köré kanyarított sztori szabálytalan Barbie-ját. Schumerrel a főszerepben valóban szabálytalan is lehetett volna az évtizedek óta tökéletesnek ábrázolt baba, ám Margot Robbie-t elég nehéz szabálytalan szépségnek elképzelni.

Főleg, hogy most a párjának, azaz Kennek is egy tökéletes szépségű férfit találtak Ryan Gosling személyében. Goslingot korábban láthattuk hagyományos szívtipróként (Szerelmünk lapjai, Őrült, dilis, szerelem.), de szokatlan alakításokban (Plasztik szerelem, Drive – Gázt!) és kifejezetten súlyos szerepekben is (Blue Valentine), szóval majd meglátjuk, mi lesz a vége.

Ryan Gosling a Plasztik szerelemben. Forrás: Fórum Hungary


A projekt mögött álló Warner Bros. minden bizonnyal úgy képzelte, hogy a szokatlanságot majd a Greta Gerwig – Noah Baumbach páros viszi a projektbe, hiszen ők olyan függetlenfilmes alkotásokkal szereztek nevet maguknak, mint a Lady Bird, amit Gerwig írt és rendezett, a Frances Ha, amit Baumbach rendezett és Gerwig írt, illetve Baumbach olyan csodálatos rendezései, mint A tintahal és a bálna vagy a Házassági történet.

Az egyszerűen Barbie címre hallgató film cselekménye egyelőre nem ismert. Korábban a stúdió azt a sztorit keringtette (és az IMDb-s adatlapon azóta is ez olvasható), amely szerint egy Barbie-földön élő babát kiűznek az országból, mivel nem elég tökéletes, így eljut a valódi világba, ahol mindenféle kalandokat él át. De könnyen lehet, hogy a tökéletes Margot Robbie és a tökéletes Ryan Gosling miatt módosítanak a történeten.


(via Consequence Film)