Rossz hír Johnny Depp rajongóinak, #fakenews volt a visszatérés híre

Végigfutott tegnap a bulvármédián, hogy a sztárral folytatódna A Karib-tenger kalózai-franchise.

A hét elején a méltán ismeretlen PopTopic nevű oldal azt állította, hogy Johnny Depp tárgyalásokat folytat A Karib-tenger kalózai-sorozatba való visszatéréséről, és hogy a Disney egy 301 millió dolláros szerződéssel akarja rávenni, hogy játssza el 6. alkalommal is a részeges kalóz, Jack Sparrow kapitány szerepét. Sőt, a mikiegeres cég fejesei még egy ajándékkosarat is küldenének neki a bűnbánatuk jeléül.

Mint „óriási meglepetésre” kiderült, az állítás légből kapott, amit a színész képviselője erősített meg az E! Online-nak. Tény, hogy készül egy új Kalózok-film, de Depp nélkül, és Jerry Bruckheimer producer az év elején már cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Depp is részt venne benne.

Depp a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja premierjén (Forrás: Getty Images / Gregg DeGuire/WireImage)

 

Maga Depp még a bírósági tárgyaláson, eskü alatt mondta azt, hogy nem térne vissza a franchise-hoz, hiába kérné fel a Disney. Az exfelesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási per során Heard ügyvédje megkérdezte:

Mr. Depp, ha a Disney 300 millió dollárral és egymillió alpakkával keresné meg, akkor sem lenne hajlandó visszatérni, és újra együtt dolgozni a Disney-vel egy A Karib-tenger kalózai-filmben?",

mire Depp nemleges választ adott. A kamucikkben valószínűleg ezért szerepelt a 301 millió dolláros összeg.

Bár Depp nem tervezi, hogy újra kalóznak álljon, attól nem zárkózik el, hogy újra használja a hírhedt fekete szemceruzát, mivel jövőre Alice Cooperrel indul európai turnéra.

Via: Uproxx