Robert De Niro mesélt a kései apaságról, és reagált Al Pacino gólyahírére

A sebhelyesarcú sztárjának hamarosan megszületik a negyedik gyermeke.

Mint ismeretes, nem sokkal azután, hogy a 79 éves Robert De Niro hetedszerre is apa lett (itt írtunk róla részletesen) legendás pályatársáról és országos cimborájáról, a 83 éves Al Pacinóról is kiderült, hogy negyedszerre fog apai örömök elé nézni (erről itt számoltunk be). Utóbbi hírt De Niro nemrég a Today című tévéműsorban kommentálta, miután a műsorvezető arról kérdezgette, hogyan telik az idő apaként az ő korában:

Al Pacinónak is gyereke születik, tegnap reggel mondták el nekem. Ő csak néhány évvel idősebb nálam. Isten áldja! Nagyon örülök neki. (...) Nagyszerű apának lenni.

A színészlegenda hozzátette: elképesztő dolognak tartja, hogy mindketten szinte ugyanakkor lesznek apukák, de nagyon örül neki.

 

 

De Niro a fentiek mellett arról is beszélt, hogy a szülői léthez való hozzáállása eléggé megváltozott az idők során:

Amikor idősebb vagy, akkor tudatosulnak benned bizonyos dolgok az életben. A dinamika, a családi dinamikája, minden. Nem tudod megúszni, hogy megtanulj bizonyos dolgokat, és azt, hogyan tudod ezeket kezelni.

De Nirónak egyébként összesen hat gyermeke van korábbi kapcsolataiból. Az első  feleségével, Diahnne Abbott-tal az 51 éves Drena és a 46 éves Raphael szülei. Egykori barátnőjével, a modell-színésznő Toukie Smith-szel közös ikerfiai, Julian és Aaron 1995-ben mesterséges megtermékenyítéssel fogantak meg, és egy béranya hozta őket a világra. Grace Hightowerrel közös gyermekei: a 24 éves Elliot és a 11 éves Helen Grace.

 

Robert de Niro és Al Pacino a 2020-as Oscar-gálán (forrás: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty)

 

Al Pacinónak a 29 éves barátnőjével Noor Alfallah-hal közös baba lesz a negyedik gyermeke. Van már ugyanis egy 33 éves lánya, Julie Marie, akinek Jan Tarrant színésztanár az édesanyja. Pacino 22 éves ikreinek, Antonnak és Oliviának pedig Beverly D'Angelo színésznő az édesanyja.

(via Independent)