Ridley Scott megint nem bírt magával

Most egy jó szándékú újságírót küldött el a fenébe.

A 84 éves Ridley Scott viharos tempóval ontja magából a filmeket, és hasonló sebességgel szól be mindennek és mindenkinek. Legutóbb Az utolsó párbaj csúfos bukása miatt „a kib*szott mobilt” nyomkodó fiatalokat okolta, A Gucci-ház kapcsán nekiment a filmet kifogásoló Gucci-örökösöknek, míg korábban a szuperhősfilmeket nevezte unalmas sz*rságoknak.

Legfrissebb alakítását egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes orosz újságíró szenvedte meg, pedig csak bókolni akart a rendezőnek. Nagyon realisztikusnak nevezte Az utolsó párbajt, hozzátéve, hogy „valósághűbbnek tűnik, mint a Mennyei királyság vagy a Robin Hood”. Scott és Az utolsó párbaj női főszereplője, Jodie Comer maszkban adtak interjút, és amíg megválaszolták a kérdéseket, lehúzták az arcukról. A rendező a beszólásával azonban félbeszakította az újságírót, így a maszkja mögül morogta: 

B*szd meg, uram. Köszönöm szépen. B*szd meg. Menjen a pics*ba, uram. Menjen csak.

Pénteken egyébként a New Yorki-i Filmkritikusok Köre Oscar-jelölésre terjesztette fel Lady Gagát A Gucci-házban nyújtott alakításáért, így a rendező egy darabig még biztosan körbehaknizza a sajtót, szóval biztosak lehetünk benne, hogy elereszt még egy-két ízes beszólást bárkire vagy bármire, ami épp az eszébe jut. 



(Forrás: Uproxx)

Címlapkép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images.

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.