Pornós karrierbe kezd Steven Spielberg szexuálisan bántalmazott lánya

A 24 éves, örökbefogadott Mikaela Spielberg egy interjúban mesélt az őt fogdosó szörnyetegekről és arról, hogy szeretné kielégíteni az embereket.

Spielberg és Kate Capshaw színésznő egyik örökbefogadott gyermekével a The Sun beszélgetett, és a lány elárulta, hogy nagyon sok pedofil akarta becserkészni, de ezek közül egyik sem tartozott a családhoz, és nem voltak hírességek sem, csupán olyan „szemétláda szörnyetegek”, akik látták a sebezhetőségét, ezért vissza akartak élni a helyzettel.

„Úgy érzem, a zaklatás, amin keresztülmentem, nem volt túl intenzív, de még így is lehet hosszú távú hatása, mert megkérdőjelezem miatta a testem, azt, hogy hogyan lehet biztonságosan élni egy testben, vagy hogy hogyan lehetsz érző emberi lény anélkül, hogy hasznot akarnának húzni belőled” – mondta a Spielberg lány a lapnak.

Mikaela Spielberg édesanyjával, Kate Capshaw-val 2013-ban. Forrás: Donato Sardella / Getty Images for EIF

 

Mikaela George Spielberg azt is elmesélte, hogy a felnőttszórakoztatás területén akar karriert kezdeni: sztriptíztáncolni fog, de a privát és nyilvános erotikus szolgáltatások is érdeklik.

„Nagyon elegem van belőle, hogy nem dönthetek a saját testemről.

Őszintén szólva unom már, hogy azt mondják, utálni kéne a testem. És azt is megelégeltem, hogy nap mint nap olyan munkát űzök, ami nem elégíti ki a lelkem” – mondta a 24 éves nő.

„Úgy érzem, ha ezt a fajta munkát végzem, képes leszek »kielégíteni« másokat, és ez nagyon jó érzés, mert mindezt oly módon teszem, hogy közben nem érzem úgy, hogy erőszakot alkalmaznának rajtam” – tette hozzá Mikaela Spielberg, akinek hat testvére van, akik közül a 32 éves Theót szintén adoptálták.


(via Independent)