Peter Dinklage feltámasztaná a legendás szuperhőst, Toxic Avengert

Az 1984-es horrorkomédia remake-jében ő alakítaná a radioaktív trutyiba zuhanó takarítót, akiből mutáns bűnüldöző lesz.

Most, hogy már egy éve véget ért minden idők egyik legnépszerűbb tévésorozata, a Trónok harca, különösen izgalmas megvizsgálni, milyen további sikeres produkciókban tudták a főszereplők kamatoztatni a hihetetlenül megnőtt népszerűségüket. A Golden Globe- és Emmy-díjas Peter Dinklage például (aki az HBO fantasysorozatában a cinikus humorú Tyrion Lannistert alakította) hamarosan remake-et készít az 1984-es The Toxic Avengerből, azaz A toxikus bosszúállóból.

Fotó: C Flanigan / FilmMagic / Getty Images

 

A The Toxic Avenger egy rendkívül szórakoztató, B-kategóriás horrorfilmes franchise volt a '80-as években, amelyhez készült több film is, valamint animációs sorozat, Marvel-képregény, Sega-videójáték, sőt, még musical is. A történet szerint egy New Jersey-i fitneszklubban takarító, rendkívül szerencsétlen fickó a többiek szekálása következtében kipottyan az ablakon, egyenesen bele egy hordó mérgező löttybe. A baleset következtében a teste ugyan rondán eldeformálódik, de szuperereje lesz, amivel rettenetesen erőszakosan, viszont irgalmatlanul viccesen torolja meg a bűnös nagyváros csirkefogóinak minden gaztettét.

Forrás: Marvel

 

Peter Dinklage ha minden igaz, a címszereplő toxikus bosszúállót fogja alakítani. A remake stábjában benn van a karakter eredeti kitalálója, Lloyd Kaufman, az új verzió rendezője viszont nem ő, hanem a színész-forgatókönyvíró Macon Blair lesz, aki olyan horrorfilmeken dolgozott korábban, mint a Gyilkos mulatság,  a Tartsd bent a sötétséget és a Vadászat. (via Uproxx)