Nyomd bébi nyomd! - ma este a Lupa autósmoziban

Jamie Foxx, Ansel Elgort és Lily James akcióvígjátékától ezúttal a Lupa Drive-in Autósmoziban fogod eldobni az agyad július 30-án! Kezdés: 20:45-kor!

Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi a budakalászi Lupa-tó parkolójában. Azóta heti négy alkalommal csupa olyan örökzöld közönségkedvencet lehetett itt megnézni, mint a Vissza a jövőbe, a Jurassic Park, a Blöff vagy a Macskafogó. A kultfilmek sora július 30-án, pénteken Edgar Wright 2017-es autós őrületével, a Nyomd, bébi nyomddal folytatódik.

Forrás: InterCom

 

A Nyomd, bébi, nyomdban Jamie Foxx egy vagány gengsztert alakít. A film főhőse viszont nem ő, hanem Bébi (Ansel Elgort), a szerény, mosolygós srác, aki a bankrablókat furikázza ide-oda. Ám amikor megismerkedik egy álmodozó lánnyal (Lily James), Bébi hátat akar fordítani a piszkos melónak. Csakhogy az nem olyan egyszerű!

Edgar Wrightról köztudott, hogy nagyon elmélyül abban a közegben, ahová az épp aktuális akcióvígjátékait helyezi. A Vaskabátok forgatása előtt például 50 interjút készített igazi rendőrökkel, és 138(!!!) zsarufilmet nézett meg, hogy gondosan kijegyzetelhesse a tipikus rendőrös párbeszédeket. A Nyomd, bébi, nyomd előtt pedig igazi bűnözőket faggatott ki az alvilág üzelmekről: beszélt sofőrökkel és fegyveres rablásért elítélt bűnözőkkel, hogy megtudja, pontosan hogyan zajlik egy rablás, és az azt követő menekülésre is kíváncsi volt. Ennek eredményeképpen a film 95 százalékának menekülés koreográfiája tökéletesen olyan, mint a valóságban, a legapróbb részletek is stimmelnek (ebben a PORT.hu-cikkben további érdekességeket is el lehet olvasni a Nyomd, bébi, nyomd forgatásáról).

Forrás: InterCom

 

Íme néhány tudnivaló azoknak, akik autósmoziban néznék meg az Életrevalókat (és később esetleg mást is):

  • A belépőjegy 4990 forint. Ez egy személyautóra vonatkozik, amibe bármennyien beülhetnek – 
    viszont fontos tudni, hogy az igazi autósmozi-élmény (ahogy azt az amerikai filmekből már megszokhattuk) csak az első ülésekből élvezhető.
  • Jegyet a helyszínen (Budakalász, Lupaszigeti u. 8.) is lehet venni készpénzzel vagy bankkártyával fizetve, de érdemes online, elővételben megvásárolni, hogy biztosan jusson hely.
  • A helyszínen az autósmozi munkatársai mutatják meg, kinek hová kell leparkolnia a kocsijával.
  • A film egy 60 négyzetméteres vásznon pörög, a hangot az autórádión keresztül lehet hallgatni.
  • A napi vetítéseket csak szélsőséges időjárási körülmények esetén törlik (ebben az esetben a jegy érvényes lesz a pótelőadásra, illetve vissza is váltható).
  • A mosdó és a büfé előtt mindenki ügyeljen a távolságtartásra!