Nézze meg Jennifer Anistont egykori szépségkirálynőként!

Itt a Jóbarátok sztárja új filmjének, egy szívhez szóló vígjátéknak az előzetese.

A Dumplin’ december 7-én érkezik a Netflix produkciójában, és a streamelős cég mellett több mozi is műsorra tűzi majd. Az Anne Fletcher (Step Up, 27 idegen igen, Nász-ajánlat, Csábítunk és védünk) rendezte filmben

Jennifer Aniston egy egykori szépségkirálynőt alakít, aki jelenleg afféle helyi híresség a texasi kisvárosban, ahol él, és ahol ma már ő maga szervez évről évre szépségversenyt.

Aniston karakterének van egy tinédzserlánya, akit túlsúlyára célozgatva nem túl kedvesen Dumplin’-nak (gombóc) hív. Egy nap pedig a lány úgy dönt, hogy a sablon szépségideál elleni tiltakozásként ő is benevez anyja versenyére – példája pedig sorstársait is feltüzeli.

Az egyszerre vicces és megható vígjátékban a tulajdonképpeni főszerepet a feltörekvő Danielle Macdonald játssza, akit korábban egy kisebb szerepben a Lady Birdben láthattunk, de hamarosan benne lesz a Madarak a dobozban című Sandra Bullock-moziban is. A Dumplin’-ban Anistonon kívül nincs más nagy név – legalábbis a színészek között, hiszen a film több betétdalát Dolly Parton énekli, így elég meghatározó lesz a részvétele a műben.


(via Rolling Stone)