Nézd meg Jennifer Lopezt rúdon pörögni!

Kijött az első előzetes a Hustlers című sztripperdrámához, amiben J.Lo és társai munkájukban csalódott rúdtáncosokat alakítanak, akik visszavágnak az őket kihasználó Wall Street-i klienseiknek.

Szeptember 13-án mutatják be az amerikai mozik a Hustlers című filmet, Lorene Scafaria (Míg a világvége el nem választ) igaz történeten alapuló rendezését, Lopez mellett olyan színészek főszereplésével, mint A szolgálólány meséjéből ismert Madeline Brewer, Julia Stiles, Constance Wu (Kőgazdag ázsiaiak), a rapper Cardi B, az énekes Usher vagy Mercedes Ruehl (Segítség, felnőttem!, A halászkirály legendája).

A sztripper Robin Hoodokként emlegetett sztriptíztáncosnők igaz történetét Jessica Pressler írta meg a New York Magazine-ban egy The Hustlers at Scores című cikkben, ami hamar virálissá vált. Ezen alapul a Hustlers (a szó szélhámost és kurvát egyaránt jelent) sztorija, ami azt meséli el, hogy Jennifer Lopez hangadó figurájának vezetésével a munkájukban csalódott rúdtáncosok revansot vesznek az őket kihasználó Wall Street-i vendégeken, és elkezdik kifosztani őket.

„A játék elindult, és aki a szabályok szerint játszik, az nem nyeri el a jutalmát”

– mondja a trailerben Lopez karaktere, Ramona, aki az elején még a rúdtánc különböző fogásaira tanítgatja a kezdő táncost, a Constance Wu által alakított Destinyt. A fent látható előzetest egyébként maga J.Lo vezeti fel pár szóban, hiszen nemcsak sztárja, hanem az egyik producere is a filmnek, így a kedvcsinálót saját YouTube csatornáján is megosztotta.

„Filmünk a nőkkel és a férfiakkal szemben is empatikus, és együttérző pillantást vet a nemi szerepekre, arra, hogy mennyit érünk, illetve hogy mennyit érünk aszerint, ami az összes mozifilmből, tévéműsorból, a kultúra minden részéből árad felénk” – mondta a rendező a sztrippersztoriról.

„A férfiaknak mindig azt sulykolják, hogy annyit érnek, amekkora a bankszámláik mérete, a nőknek pedig, hogy a szabályos arc, a szimmetrikus test, a szépség a fontos. Ezen alapul a film, hiszen a klub szabályai sajnos megegyeznek a világ szabályaival – tette hozzá Scafaria.


(via The Hollywood Reporter)