Minden idők leghülyébb válaszát adta Gwyneth Paltrow a bíróságon

A 2016-os síbalesetével kapcsolatos kijelentése természetesen azonnal mémmé vált az interneten.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, az ismert színésznő és vállalkozó, Gwyneth Paltrow egy 2016-os síbaleset miatti per ügyében kénytelen mostanában rendszeresen bíróságra járni. Egy Terry Sanderson nevű férfi ugyanis 300 000 dollárra perelte be a Marvel-filmek sztárját, azt állítva, hogy a Utah állambeli Park City síparadicsomában a színésznő „vakmerő” viselkedése okozta évekkel ezelőtt azt a balesetet, amelyben négy bordája eltört, és maradandó agysérülést szenvedett.

Forrás: Rick Bowmer-Pool/Getty Images

 

Amikor a március 24-i tárgyaláson a színésznőt a baleset miatt elszenvedett „veszteségekről” kérdezték, Paltrow azt válaszolta:

Nos, elvesztettünk egy fél napot a síelésből.

Az eléggé szerencsétlenül megfogalmazott válaszból természetesen azonnal mém lett, és futótűzként kezdett el terjedni az interneten. Egy Twitter-felhasználó szerint ez a mondat jolly joker lehet bármilyen kellemetlen szituációban:

Legközelebb, ha bármilyen kisebb kellemetlenség ér, azt írom majd a barátaimnak, hogy »nos... elvesztettem egy fél napot a síelésből«.

 

Hasonlóan vicces kommentárral reagált az esetre Busy Philipps, a Dawson és a haverok és a Különcök és stréberek tévésorozatok sztárja is, aki az Instagram-posztjában a következő gúnyos képaláírással látta el a Jen Tullock színésznővel közösen készített, iszogatós fotóját:

Nos, elvesztettünk egy fél napot a síelésből.

 

Forrás: Busy Philipps / Instagram

 

Gwyneth Paltrow egyébként benyújtott egy ellenkeresetet, amelyben jelképes 1 dollár kártérítést követel az ügyvédi költségeken kívül Terry Sandersontól. Az ügy tárgyalása a héten folytatódik, és várhatóan a színésznő gyermekei, Moses és Apple is tanúskodni fognak.

(via NME.com)