Menő az új Tarantino-film plakátja, de a mémgyárosok még menőbbé tették

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio együtt feszít a Volt egyszer egy Hollywood poszterén – felrobbant a kommentektől az internet!

Elég menő plakát jött ki az idei év egyik legjobban várt filmjéhez, a Volt egyszer egy Hollywoodhoz, amiben Quentin Tarantino mutatja be, milyen volt az Álomgyár a '60-as évek végén, egészen pontosan 1969 augusztusában, amikor bejárta a világsajtót a Manson banda brutális tette, Sharon Tate meggyilkolása. Rick Dalton, a lecsúszott tévésorozat-cowboy (őt alakítja Leonardo DiCaprio) és állandó kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) úgy kerül az események sűrűjébe, hogy ők a meggyilkolt színésznő (Margot Robbie) szomszédai. De szerepel a filmben Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt RussellTimothy Olyphant, Tim Roth, Michael Madsen és a március elején elhunyt Luke Pery is. Az új poszteren Pitt és DiCaprio feszítenek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This July, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt star together in Quentin Tarantino’s #OnceUponATimeInHollywood.

Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) által megosztott bejegyzés,

Érdekes módon azonban a plakát nem nyerte el mindenki tetszését, szinte azonnal lecsaptak rá a mémgyárosok és a szarkasztikus humorú Twitterezők! Volt, aki Adam Sandlert is berakta a két sztár közé:

Egyesek azon nevetnek, hogy a poszteren túlszaladt a Photoshop, így olyan, mintha Brad Pitt alakítaná Leonardo DiCapriót, Brad Pittet pedig Matthew McConaughey.

Mások szerint Brad Pitt annyira furcsa a képen, mintha Madame Tussaud híres panoptikumából hozták volna ki a viaszszobrát a fotózáshoz. Ettől függetlenül persze még lehet nagyon jó a film (100 milliós költségvetéssel és ekkora sztárparádéval legyen is!), a nyári bemutató után megtudjuk majd, igaza volt-e a huhogóknak. (via Uproxx & Independent)