Mégsem lesz benne a Robert Pattinson-féle Batmanben Jonah Hill

Pár nappal azután, hogy kiderült, ki lesz a Macskanő, úgy tűnik, a főgonoszát viszont elvesztette a most készülő szuperhősfilm.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az általában elég megbízható infókat szállító The Hollywood Reporter szerint a 21 Jump Street – A kopasz osztag és A Wall Street farkasa sztárja komoly tárgyalásban áll a The Batmant gyártó Warnerrel a Matt Reeves rendezésében készülő film Pingvinjének a szerepére. Habár a stúdió hivatalosan nem erősítette meg az értesülést, a rajongók annyira beleélték magukat a dologba, hogy még karakterposztert is készítettek, azaz elképzelték, milyen lenne kedvencük Batman ellenfeleként.

Hogy Hill pontosan miért hagyta ott a produkciót, azt nem tudni, de egy bennfentes a Varietynek megsúgta, hogy amikor a dolog szeptember végén kipattant, akkor a színész és a producerek csak egy nagyon korai stádiumában jártak a tárgyalásoknak – így az a legvalószínűbb, hogy mégsem sikerült megegyezniük. Egyesek amúgy még abban sem voltak biztosak, hogy a sztár Pingvint játszotta volna, hiszen a The Batmanben egy másik főgonosz, Rébusz is fel fog bukkanni.

Forrás: Reddit

 

Annyi biztos, hogy most a Warnernek és Matt Reevesnek elölről kell kezdenie a keresést mindkét szerepre. A film női főszereplője azonban szerencsére már megvan: a napokban mi is megírtuk, hogy Selina Kyle, azaz a Macskanő, aki egy személyben Bruce Wayne/Batman ellenfele és szerelme, Lenny Kravitz lánya, Zoë Kravitz lesz, akit legutóbb a Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadában láthattunk.

Kravitz olyan kolléganői elől happolta el a szerepet, mint Zazie Beetz (a Deadpool 2. Dominója és a Joker női főszereplője), Ana de Armas (a Szárnyas fejvadász 2049 hologramlánya) és Alicia Vikander (az új Lara Croft). A 2021. június 25-én érkező The Batmanben így a jelen állás szerint Robert Pattinson (Batman/Bruce Wayne), Zoë Kravitz (Macskanő/Selina Kyle) és Jeffrey Wright helye fix (utóbbi színész Gordon felügyelőt fogja alakítani). A forgatás állítólag 2019 legvégén vagy 2020 legelején kezdődik.


(via Variety)