Megérkezett a sikergyanús magyar film posztere

Itt a hivatalos plakát a Teljesen idegenek remake-jeként készülő BÚÉK-hoz!

Ahogy arról korábban már írtunk: az eredeti filmet a rendező, Goda Krisztina (Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem, Kaméleon, Veszettek) és állandó alkotótársa, Divinyi Réka közösen írták át magyar viszonyokra. A veszélyes játékba kezdő baráti társaságot pedig igazi sztárparádé varázsolja elénk: a BÚÉK főszereplői Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva és Mészáros Béla.

A mozikba december 6-án érkező film sztorija szerint egy baráti társaság szilveszterkor úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy azt a többiek is láthassák, hallhassák.

És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete – és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember…

Forrás: InterCom

 

A BÚÉK eredetije, a Teljesen idegenek című keserédes olasz vígjáték olyan sikeres volt világszerte, hogy azóta elkészült a görög, a spanyol, a török és a francia remake-je is. A magyar verzió plakátján a film sztárjait láthatjuk, ahogy egy emberként nyúlnak egy mobiltelefon felé, miközben mindegyikük arcán mély érzelmi viharokat fedezhetünk fel.


(via InterCom)