Még 13 dolog, ami csak a filmekben történik meg

Összeszedtünk még egy adag idegesítő apróságot és filmes klisét, amin magunkban mindig felszisszenünk filmnézés közben.

1. Amikor a szereplők taxival utaznak, sosem kérdezik meg a végén, hogy mennyi a viteldíj, csak odavetnek egy összeget, és sosem várnak a visszajáróra.

 

 

2. Amikor mondják valakinek, hogy nézze meg a híreket, ahogy bekapcsolja az illető a tévét, rögtön a helyes csatorna jön be, ahol épp az megy, amire kíváncsi.

 

3. Amikor megbeszélnek egy randit, sosem mondják meg, hogy mikor és hol is találkozzanak. Mindig nagy kő esik le a szívünkről, amikor valahogy mégis megtalálják egymást.

 



4. Ugyanígy, ha egy új ismerős azt mondja a másiknak, hogy hívja fel, sosem adja meg a telefonszámát.

 

5. Amikor rendelnek egy bárban, mindig csak annyit mondanak, “Két sört!”. Se márkát, se fajtát nem neveznek meg, de még azt az alapkérdést sem tisztázzák, hogy korsó vagy pohár legyen.

 



6. Amikor egy tanár jön be a képbe, mindig épp akkor csengetnek ki, amikor az órája lényegéhez ér, és már csak azt mutatják, hogy elkiabálja a kifele loholó diákoknak a leckét.

 

7. Amikor fürdőkádat mutatnak, az mindig egy csodaszép luxuskád tele vízzel és csábító habokkal.

 



8. A nővérek mindig az adott osztály betegfelvételi pultjánál ülnek, és csak az a dolguk, hogy a beeső rokonoknak megmondják, hogy melyik beteg melyik szobában fekszik. Vagy épp ellenkezőleg, a drámai hatás kedvéért a testükkel blokkolják a belépésre nem jogosult ismerősök útját.

 

9. Ha egy adatbázist meg kell hekkelni, az úgy néz ki, hogy a fura geek fazon őrülten nyomogatja a billentyűket mind a tíz ujjával, miközben fekete alapon zöld betűk futkorásznak a monitoron. Majd egyszercsak felkiált: “Benn vagyunk!”

 



10. A tudósok mindig zilált hajjal járkálnak a laborban, ahol kesztyű nélkül dolgoznak veszélyes vegyi anyagokkal, és még a pipettát is rosszul tartják. A teszteredmények pedig egy szemvillanás alatt megérkeznek, csak egy csodagombot kell megnyomni hozzá.

 

11. Ha egy író nagyregényt ír, és elégedetlen magával, akkor két szó után összegyűri a papírt, és eldobja a lakás bármely pontjára. Ugyanez, ha az illető levelet próbál megfogalmazni. Ugyanúgy szétdobálja a majdnem üres, összegyűrött papírokat a környezetében.

 

 

12. Ha tömegverekedésre kerül sor, akkor a gonoszok mindig egyenként támadnak a főhősre, pedig ha nekirontanának mind, simán legyűrnék pillanatok alatt.

 

13. A fegyverekből sosem fogy ki a lövedék, és ha véletlen eltalálják a golyózáporban szaladgáló főhőst, akkor mindig megússza valami apró sérüléssel.

 

 

 

 

Forrás: Buzzfeed, Bored Panda, Reddit

A gifek forrása: Giphy.com