Mark Hamill megmutatta, hogy fog kinézni Chucky az új Gyerekjáték-filmben

Az 1988-as kulthorror remake-jében ő kölcsönzi a gyilkos baba sátáni hangját.

Június 21-én kerül az amerikai mozikba az 1988-as Gyerekjáték című kulthorror remake-je, amiben nem kisebb sztár fogja a gyilkos kedvű játékbaba hangját kölcsönözni, mint Mark Hamill! A 67 éves sztár (aki veterán szinkronszínész, hiszen évtizedek óta ő a rajzfilmes és videojátékos Joker állandó hangja) szokás szerint a Twitter-oldalán osztotta meg a legújabb információkat az épp aktuális hollywoodi munkájáról – most például bemutatta, hogy fog kinézni Chucky az új Gyerekjáték hivatalos moziplakátján:

Azaz:

Ő több mint egy gyerek... Ő a legjobb barátod! Íme az első kép Chuckyról. Ne hagyd ki a Gyerekjáték június 21-i mozipremierjét!

A június 20-án Magyarországon is mozikba kerülő remake-ben Aubrey Plaza alakítja majd azt az egyedülálló anyukát, aki egy olyan játékbabát vesz a gyerekének, amibe beleköltözött egy sorozatgyilkos szadista lelke. A filmhez már idén februárban kijött egy elég menő és elég véres trailer (FIGYELEM! NINCS MÉG HIVATALOS KORHATÁR-BESOROLÁSA, EZÉRT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE INDÍTSD EL!), de akkor még nem lehetett tudni, hogy Chucky Mark Hamill hangján fog megszólalni. (via NME.com)