Kill Bill 3.: már vannak ötletek a szereposztásra

Az első két részben Vernita Greent alakító Vivica A. Foxnak van tippje arra vonatkozóan, miről fog szólni a folytatás – és gondol is valakire, akinek szerepelnie kéne benne.

Korábban már írtunk róla, hogy Quentin Tarantino tavaly úgy nyilatkozott, hogy „a Kill Bill 3. abszolút terítéken van”, hogy „ha valamelyik filmjéhez folytatást készít, akkor biztos a Kill Bill lesz az”, illetve hogy Uma Thurmannel, a korábbi részek főszereplőjével is beszélt már a bosszúfilm esetleges harmadik részéről.

Mindez a jelek szerint nemcsak a rajongók fantáziáját indította be, hanem a Kill Bill filmek egy mellékszereplőjéét is: a 2003-as és 2004-es alkotásokban (amelyek – ahogy azt QT nemrégiben szintén elmesélte – valójában egy műnek minősülnek) Vernita Greent alakító Vivica A. Foxét.

Vernita Green volt Thurman figurája, a Menyasszony, azaz Beatrix Kiddo egyik bérgyilkostársa, SPOILER! akin a főhősnő az elsők között áll bosszút: a véres leszámolás végére pedig beállított a nő kislánya, Nikki, akinek Kiddo azt mondta, hogy ha felnő, és bosszút akar állni rajta az anyja halála miatt, ő készen áll. Fox így elég logikus módon úgy gondolja, a Kill Bill 3-ban fontos szerepet játszana ez a szál, azaz Nikki bosszúja – és a színésznőnek ötlete is van arra vonatkozóan, ki játszhatná az időközben felnőtt gyereket.

Zendaya. Forrás: Brendon Thorne / Getty Images

 

Vivica A. Fox szerint Nikkit Zendayának kéne eljátszania. „Mennyire király lenne már? És már csak az ő személye miatt is simán zöld utat kaphatna a projekt. Ő és Uma Thurman mindketten nagyon magasak, szóval nagyon király bunyó lenne. Imádnám ebben a szerepben.

Szóval Tarantino, válogasd be Zendayát!

Remélhetőleg ezzel már eléggé felkeltettük az érdeklődését iránta” – mondta egy új interjúban a színésznő, akivel abszolút egyetértünk: az új Pókember filmek, az Eufória című sorozat és a közelgő Dűne sztárja szerintünk is tök jó lenne a Menyasszonyon bosszút álló Nikkiként.


(via The Wrap)