Kijött egy rakás új Skywalker kora-trailer, lassan nem marad jelenet, amit ne láttunk volna a filmből!

A legfrissebb szpotokban Poe vezeti a Millennium Falcont, Rey kezében pedig egy furcsa fegyver villan... Vigyázat, spoilerveszély!

V I G Y Á Z A T , S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Az elmúlt pár napban szinte 24 óránként jöttek ki az újabb és újabb félperces kedvcsinálók a december 19-én mozikba kerülő Skywalker korához. Az első ilyen a sorban a Hold On címet viseli, és egy vadonatúj jelenetben Rey egy Jedi elmetrükköt alkalmaz két rohamosztagoson.

A december 3-án debütált Adventure című spotban Poe többször is vezet valami űrjárgányt. Az egyik ezek közül szinte biztos, hogy a Millennium Falcon, mert a jellegzetes ablak és a kéken villogó műszerfal már a korábbi filmekben is látszódott.

Nem beszélve arról, hogy Csubi ül a másodpilóta székében:

A legérdekesebb (és legspoileresebb!) a harmadik, Sith Dagger címen futó tévészpot, amiben Rey a címbéli tőrt fogja a kezében. A kiszivárgott forgatókönyvre alapozott rajongói teóriák szerint ez az ősi, gonosz ereklye tartalmazza azt a mágikus térképet, ami elvezeti majd hőseinket a feltámadt Palpatine császár titkos rejtekhelyére, a galaxis peremén túlra. Csakhogy a tőrön lévő jelek olyan nyelven íródtak, amelyet még a többmillió nyelven beszélő C-3PO sem tud lefordítani – illetve le tuná, csak nem engedi meg neki az alapprogramja... Állítólag ezt úgy oldják meg Rey-ék, hogy resetelik az aranyszínű protokolldroid memóriáját, amivel szegény C-3PO elveszíti a személyiségét, de legalább meg tudja fejteni a jeleket (és emiatt a jellemváltozás miatt van piros fényben izzó szeme az eddig kiszivárgott jelenetek egy részében).

Akármi is az igazság, még két hetet kell várnunk rá, hogy megtudjuk! (via Movieweb)