Keanu Reeves és Sandra Bullock benne lenne még egy Féktelenülben

A két sztár egy közös interjúban árulta el, hogy szívesen dolgoznának még együtt.

Bullock és Reeves egy 50MPH nevű podcast vendégei voltak, és az ott adott közös interjúban beszéltek róla, hogy miért volt olyan sikeres annak idején Féktelenül című közös filmjük, ami az 1994-es év negyedik legnagyobbat kaszáló filmjeként

világszerte 350 millió dolláros bevételt hozott.


A színész szerint a titok nyitja az volt, hogy eléggé odatették benne magukat Bullockkal, míg a színésznő azt nyilatkozta, hogy szerinte 

„nincs recept, nincs titok, csak így alakult”.

Abban azonban mindketten egyetértettek, hogy jó lenne még egy közös munka, mielőtt leteszik a lantot.


„Mielőtt meghalok, mielőtt itt hagyom ezt a bolygót, meggyőződésem, hogy Keanunak és nekem még kell valami közöset csinálnunk a kamera előtt.

Lehet, hogy már kerekesszékben leszünk vagy járókeretet használunk?

Lehet. De attól még hadd szóljon!” – mondta Sandra Bullock.

„Számomra is olyan ez, mint egy szirénének csábítása. Érzem, hogy valamit még nem végeztünk el. Szóval igen, én is szeretnék még veled dolgozni, mielőtt lehunyom a szemem” – tette hozzá Keanu Reeves. Arra persze nincs garancia, hogy pont a Féktelenül 3. lesz az újabb közös projekt, de tény, hogy az volt a legsikeresebb együttműködésük (szerepeltek együtt egy 2006-os romantikus drámában, a Ház a tónál címűben is).


Egy korábbi talkshow-ból egyébként az is kiderült, miért nem volt benne Reeves a Féktelenül második részében, ami híresen nagyot bukott – annyira, hogy Bullock saját bevallása szerint a mai napig kínosan érzi magát miatta.

A színész pedig úgy úszta meg a dolgot (ahogy azt Graham Nortonnak még 2021-ben elárulta), hogy nem tetszett neki az a koncepció, hogy a folytatás egy óceánjáró hajón játszódik.


(via Variety)

 

Tudj meg mindent a filmről!

10 érdekesség, amit tuti nem tudtál a Féktelenülről

Keanu Reeves és Sandra Bullock 1994-es akciófilmjét sokan csak „a buszos Die Hard”-ként emlegették, és maga Bruce Willis is esélyes volt a főszerepre, csak végül sok más kollégájához hasonlóan ő is nemet mondott.

Tovább