Karambolozott Arnold Schwarzenegger

A színésznek nem lett baja, csak a kocsija tört össze, de egy nő megsérült. A balesetben összesen négy autó volt érintett.

A karambol múlt péntek délután, a Los Angeles-i Brentwoodban történt, egy kereszteződésben, ahol az egykori kaliforniai kormányzó giga SUV-ja maga alá gyűrt egy Toyota Priust. Az érintett autót vezető nőt kórházba kellett szállítani. Az ütközés következtében két másik autó is egymásba (illetve a Priusba és a sztár SUV-jába) szaladt.

A nő a hírek szerint szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett, a helyszínen készült fotók alapján pedig – amiket a TMZ tett közzé, itt láthatók – Schwarzenegger sértetlenül úszta meg a balesetet. Mindezt a színész szóvivője is megerősítette, aki azt is elárulta, hogy a sztár csak amiatt aggódik, hogy a másik jármű vezetője megsérült.

Forrás: Justin Sullivan / Getty Images


A karambol pontos okait egyelőre nem közölték, mivel a nyomozás még zajlik az ügyben, de annyit már most lehet tudni, hogy sem alkohol, sem drog nem játszott szerepet benne. A TMZ fotóin egyébként jól látszik, hogy Schwarzenegger autója is erősen megrongálódott, ahogy maga alá gyűrte a jóval kisebb piros Priust. A képeken az egykori politikus is látszik a baleset helyszínén.

A fotókon szerepel ezenkívül Arnie régi barátja, a szintén fitneszben utazó Jake Steinfeld is, de az nem világos, hogy csak Schwarzit támogatni érkezett oda, vagy eleve az autó utasa volt.

A baleset egyetlen személyi sérültjéről egyelőre annyit tudni, hogy fejsérülést szenvedett, ami kisebb vérzésekkel járt.


(via Variety)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.