Jön a Venom 2 – lehet, hogy Pókember is felbukkan benne!

852 millió dollárt kaszált idén az első rész, Jeff Pinkner már írja a folytatást.

852,6 millió dollárt kaszált idén a mozikban Tom Hardy Pókember-mentes Pókember-filmje a Venom. Holtbiztos, hogy lesz Venom 2, amiben tovább folytatódik Eddei Brock harca a gonosztevőkkel, és az űrből jött, fekete szimbiótával, aki néha vérengző gyilkossá változtatja főhősünket. Az egyik forgatókönyvíró, Jeff Pinkner legutóbb egy interjúban is beszélt erről, bár sok konkrétumot nem mondott:

Semmi mást nem mondhatok, csak azt, hogy már készül. Anélkül, hogy felfedném azokat a dolgokat, amelyekről egyelőre nem lehet beszélni, nem tartom kizártnak, hogy a közeljövőben legyen egy olyan Venom-film, amiben Pókember is jelentős szerepet kap. Azt hiszem, mindenki nevében kijelenthetem, hogy egy Pókember-Venom mozifilmnek mindannyian nagyon örülnénk.

A rajongók szerint a Sony 2020. október 2-ára tervezi a Venom 2 bemutatóját, mivel már bejegyeztek erre a premieridőpontra egy filmet Untitled Sony/Marvel Sequel munkacímen. A AMrvel-fanok azt is biztosra veszik, hogy a Venom 2-ben Woody Harrelson lesz a főgonosz, akit egy vörös-fekete szimbióta, Carnage, Venom  száll meg – őt Vérontóként ismerhetjük a képregényekből, ahol „Venom őrült gyereke”-ként foglalta el a helyét a Marvel-kánonban. (via Independent)