Jön a Space Jam 2!

A Tapsi Hapsival és a Bolondos dallamok többi figurájával megbolondított kosaras űrkalandra ugyanakkor még több mint két évet várni kell.

A Space Jam – Zűr az űrben rég várt folytatását a hazánkban javarészt ismeretlen Terence Nance rendezi, aki a Halálos iramban filmek rendezője, Justin Lin helyett került képbe – utóbbi végül producerként vesz részt a produkcióban. A Warner Bros. stúdió most bejelentette, hogy a filmet 2021. július 16-án mutatják be az amerikai mozik.

A résztvevőkről még annyit tudni, hogy a Fekete Párduc rendezőjeként ismert Ryan Coogler szintén producer lesz, ahogy a főszerepet játszó kosaras sztár, LeBron James is (aki az első film főhősét alakító Michael Jordantől veszi át a stafétát).

Forrás: InterCom

 

A forgatókönyvet a Szaftos szavak című Jason Bateman-vígjáték scriptjét is jegyző Andrew Dodge írta. Azt egyelőre nem tudni, hogy az első rész másik sztárja, Bill Murray visszatér-e, de az biztos, hogy LeBron James mellett más kosarasok is fognak cameózni.

Jamestől egyébként nem idegen a film világa, hiszen több moziban (Kész katasztrófa) és sorozatban is (Törtetők) feltűnt már színészként, sőt producerként még több alkotást jegyez, sőt saját produkciós cége is van. Az 1996-os Space Jam annak idején világszerte 230 millió dollárt hozott, és nem kizárt, hogy a Jamesszel a főszerepben készülő második résszel még ezt az eredményt is túlszárnyalják.


(via The Wrap)