Jack Black nem fél hülyét csinálni magából a TikTokon koronavírus idején

Miközben Patrick Stewart verset szaval a karanténban, a Jumanji sztárja westerncsizmában és egy szál gatyában táncol!

A koronavírus gyökeresen átalakította mostanra a szórakoztatóipart. Bezártak a mozik és a színházak, leálltak a film- és sorozatforgatások, elhalasztják a nagy stúdiók az idei blockbusterek premierjeit, így a munka nélkül maradt, otthon ülő sztárok most a közösségi médián keresztül szórakoztatják a rajongóikat. Patrick Stewart minden nap felolvas egy Shakespeare-szonettet, az önkéntes karanténba vonult Schwarzenegger az állataival bolondozik, Gal Gadot a sztárkollégáival közös videóban énekel, Robert De Niro és Ryan Reynolds pedig azt üzenik, hogy mindenki maradjon szépen otthon.

A mindig nagyon vicces Jack Black eközben egy szál  feszülős biciklis gatyában, cowboykalapban és veszkócsizmában táncol egy kertben, aztán feltölti a TikTokra, és cseppet sem zavarja, hogy úgy reng a pocakja, mint a kocsonya!!!

Van azért valami jó is a koronavírusban: Jack Black most a Tik Tokon:

A mindenre fittyet hányó (de azért a forgalmas helyeket és az emberek közelségét elkerülő) komikus produkciója nagyon jó visszhangot kapott a közösségi médiában! Például ilyeneket:

Nagyon örülök, hogy Jack Black soha nem alakult át sovány, vagy kigyúrt, vagy „szívdöglesztő fickó” figurává Hollywoodban. Ő mindig Jack Black maradt, és örökké szeretni fogom érte.

Mások külön kiemelték, hogy Black legalább olyan profin táncol, mint a legendásan rongylábú Travolta:

Most komolyan! Eddig be volt csukva a szemünk, és nem vettük észre, hogy Jack Black mennyire jó táncos? Azok a mozdulatok eléggé ott vannak!

Mások egyenesen odáig mentek, hogy a tinibálvány Ansel Elgort a szép arcával meg a kisportolt testével fasorban sincs Jack Blackhez képest: 

Mindenki Ansel Elgortról beszél, de én meg itt ülök, és így nézem Jack Blacket:

(via Uproxx)