Itt az első fotó a Batmanként visszatérő Michael Keatonről

Az új Flash-filmből kiderül majd, megfér-e két Batman egy csárdában.

Azt eddig is tudtuk, hogy a készülő The Flash-filmben 30 évvel a Batman visszatér után Michael Keaton újra felhúzza a Bat-gúnyát, de most már a saját szemünkkel is láthatjuk. Igaz, azokon a nem hivatalos forgatási fotókon, amelyek felkerültek a netre, Keaton öltönyben, vagyis Bruce Wayne-ként látható. A paparazzik megörökítették még a Flash-t alakító Ezra Millert is, illetve Sasha Calle-t, aki az első latin-amerikai felmenőkkel rendelkező Supergirl. 

Azt egyelőre nem tudni, pontosan hogyan kapcsolódik majd be a sztoriba Keaton Batmanje, de támpontot jelenthet, hogy a filmet a Flashpoint című képregénysorozat inspirálta, amelyben az időutazásnak is fontos szerepe van, illetve egy alternatív univerzumot is bevezet egy alternatív Batmannel. Ezért is tűnik majd fel a The Flashben Keaton mellett Ben Affleck is, a bőregérszerelést hamarosan szögre akasztó aktuális Batman. A hírek szerint Keaton karaktere Barry Allen, vagyis a Flash mentoraként tűnik majd fel, Affleck Bruce Wayne-je pedig az új Flash-kosztümöt fogja tervezni.

A rendező az olasz származású argentin Andy Muschietti lesz, aki legutóbb a Stephen King-féle Azt adaptálta, Ezra Miller pedig immár negyedik alkalommal bújik bele a villámgyors Flash bőrébe.

Via: Screenrant