Ismered a filmet, amiben Christian Bale és Jennifer Lawrence mellett Margot Robbie, Angelina Jolie és Jamie Foxx is szerepel?

Majd most megismered! Az Amerikai botrány rendezője, David O. Russell ugyanis ilyen sztárparádéval akar együtt dolgozni!

David O. Russell a 2010-es A harcos és a 2013-as Amerikai botrány után ismét Christian Bale-lel forgat filmet – amelyből természetesen ezúttal sem hiányozhat Jennifer Lawrence, akivel a BAFTA-díjas rendező korábban már az Amerikai botrány mellett a Napos oldal és a Joy című filmeken is együtt dolgozott.

Na de hol van a rendező harmadik kedvenc színésze, Bradley Cooper, akit szintén rendszeresen láthatunk a filmjeiben? Nem tudni, mert egyelőre csak annyi biztos David O. Russell új produkciójával kapcsolatban, hogy Amsterdam lesz a címe, és egy orvos meg egy ügyvéd nem sok jót ígérő együttműködéséről fog szólni. Bale mellett a másik főszereplő a pletykák szerint Jamie Foxx lesz, akihez állítólag olyan nagy nevű sztárok csatlakoznak majd, mint Margot Robbie és Angelina Jolie. Akármi is lesz a konkrét sztori, ilyen sztárparádéval nemigen lőhet mellé a filmet finanszírozó Annapurna Pictures. Várós? Naná, hogy az! (via Collider)