Így köszöntötte fel az 55 éves Robert Downey Jr.-t Gwyneth Paltrow és a többi kollégája

A Marvel-filmek sztárjának április 4-én volt a születésnapja.

Április 4-én ünnepelte 55. születésnapját a világ egyik legismertebb, legkedveltebb és mostanra már alighanem az egyik legtöbbet kereső hollywoodi színésze, Robert Downey Jr., a Marvel-filmek Vasembere. A jeles alkalomból számos kollégája felköszöntötte őt, ebből szedtünk most össze egy csokorra valót. Íme pár kedves szó és egy jól ismert Tony Stark-idézet a Marvel-blockbusterek Amerika kapitányától, Chris Evanstól:

Boldog születésnapot az egyik abszolút kedvencemnek! 3000-szeresen szeretlek!

Hasonló gondolatokat fogalmazott meg egy hasonló idézettel Mark Ruffalo, a Marvel-filmek Hulkja is:

Sok-sok virtuális ölelést küldök a születésnapodra, @RobertDowneyJr ❤️ Egy életen át szeretni foglak, 3000-szeresen. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nemes lelkű férfit ismerhetek.

Gwyneth Paltrow, a Marvel-filmek Pepper Pottsa az Instagram-oldalán üzent:

Mielőtt elbúcsúznánk április 4-től, még boldog születésnapot szeretnék kívánni az én drága @robertdowneyjr-omnak. Itt éppen tósztot mond a [Chris Martinnal kötött] esküvőmön, ami a humorának köszönhetően csupa boldogság és meglepetés volt, amikor csak a közelünkben volt. Ő a testvérem, a barátom, a mentorom. Megazseni, és minden idők legfurcsább poéngyárosa. Biztos vagyok benne, hogy most minden Marvel-családtag csatlakozni fog hozzám, hogy nagyon boldog születésnapot kívánjon neki. Szereted Robertet? Hadd halljam, ha igen! Imádunk ???? téged, RDJ! 

Jeremy Renner, a Marvel-blockbusterek Sólyomszeme ezt írta k ia Twitterére:

Boldog születésnapot kívánok az én kedves barátomnak, @RobertDowneyJr-nak! Sok szeretet, boldogságot és egészséget kíván az egész családom a tiédnek... ♥ ️???? ♥ ️. Szeretlek, báttya!

Taika Waititi, a bizarr humorú színész-forgatókönyvíró-rendező is felköszöntötte Robert Doweny Jr.-t, de az ismert brit showman, Graham Norton fotójával (aki szintén április 4-én lett 57 éves).

Ez a vicces videót pedig még március 25-én készítette egy másik közkedvelt tévés showman, Stephen Colbert, de témáját tekintve abszolút ide illik:

(via Collider.com)