Igencsak ütős, új trailer jött ki a Star Wars IX-hez, de csak az nézze meg, aki nem fél a spoilerektől!

Lassan nem is marad olyan részlete a várva várt filmnek, amit ne sütöttek volna el a reklámokban!

Fénysebességre kapcsolt a Disney és a Lucasfilm marketinggépezete, hiszen jövő héten már mozikba kerül az idei év egyik legjobban várt blockbustere, a Skywalker kora. Vagyis a Star Wars IX, ami végre valahára pontot tesz a Skywalker-família 1977 óta tartó hányattatásainak végére – hogy aztán persze majd új kalandokra induljanak az új hősök (például Az utolsó Jedikben látott istállófiú, aki úgy fogta a ganéhányó lapátot, mint valami fénykardot). No de ne szaporítsuk a szót, itt van, amiért mindenki kattintott:

egy hidegrázósan ütős filmrészlet arról, miként tesz látogatást Kylo Ren a halottnak hitt Palpatine császár ősi titkokat rejtő, villámok csapkodta sziklaszirtbe vájt Sith-templomában!!!

Rutinos Star Wars-rajongók már most arról szövik a konteókat, hogy végig Palpatine mozgatta Snoke-ot, sőt, Vader Erő-szellemeként is ő susmorgott Ben Solónak – és ezt el is mondja az adott karakterek hangján, amiket ezek szerint csak Kylo Ren hall a fejében. Persze az is lehet, hogy ez a jelenet nem is lesz benne a filmben, és J.J. Abrams jó szokásához híven csak az orrunknál fogva vezetett bennünket. Akármi is az igazság, azt majd csak december 20-án tudja meg a világ (mi, magyarok szerencsére már 19-én).