Hihetetlenül cuki kutyás előzetes jött ki a John Wick 3-hoz!

Hétvégén volt a kiskutyák világnapja, Keanu Reeves és barátai ehhez időzítették az új, imádnivalóan kedves trailert.

Szombaton, március 23-án volt az Egyesült Államokban a kiskutyák, a kutyamentők és a menhelyen tartott ebek örökbefogadásának nemzeti ünnepe, vagyis a National Puppy Day – ehhez időzítve jött ki egy szívmelengető kutyás trailer a John Wick: 3. felvonás - Parabellumhoz. Keanu Reeves kultikus akciófilm-trilógiájában ugyanis a címszereplő John Wick egy nyugdíjba vonult bérgyilkos, aki nagyon begorombul, miután a szemét maffiózók bántják a szeretett kiskutyáját!

A sok gyilkolászás miatt amúgy erősen korhatáros John Wick 3 ebben az előzetesben egy kamu korhatárbesorolást kapott a készítőktől. Eszerint ebben a videóban nincs se szex, se erőszak, se csúnya beszéd, se drogozás, csak hangos kutyaugatás, ezért GB, vagyis Good Boy (vagyis: Jó kutya!)-besorolást kapott a világ összes kutyarajongójától.

A John Wick 3 itthon május 16-án kerül a mozikba. A korábbi előzetesek alapján nyugodtan kijelenthető, hogy Keanu Reeves utoljára a Mátrixban akciózott ennyire látványosan, mert lesz itt lóháton vágtázva szamurájkardos motoros, késharc több ellenféllel egy üveglabirintusban, Halle Berry pedig nem is egy kutyával, hanem rögtön két belga juhásszal csatlakozik John Wick mellé a nagy haddelhaddba! A film rendezője természetesen most is Chad Stahelski, aki már a Mátrix-trilógia és a Constantine idején is a Keanu Reeves dublőre volt, a filmográfiája pedig tele van olyan menő blockbusterekkel, mint az Alien 4, a Rambo 4, a Vasember 2, az Expendables 1-2 és Hugh Jackman szuperhősfilmjei. (via Geektyrant)