Gwyneth Paltrow vallomása mindenkit meglepett

A sztár két különböző ügyben is nyilatkozott – csak kapkodjuk a fejünket.

Az aktuálisabb dolog, amivel a színésznő felkavarta az állóvizet, hogy közölte: a Bosszúállók – Végjáték után kiszáll a Marvel filmek világából. „Öreg vagyok már hozzá, hogy jelmezben bohóckodjak. Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért benne lehettem, mert csodálatos élmény volt átélni, hogy a Vasember ilyen fontossá vált a rajongók számára. De engem igazából amúgy is csak Jon Favreau rendező beszélt rá az egészre, aki jó barátom” – mondta a 46 éves Paltrow.

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a része lehettem

valaminek, amivel kapcsolatban az emberek ennyire szenvedélyesek. Persze, ha megkérnek, hogy egy napra ugorjak el a forgatásra egy cameóra, akkor mindig ott leszek, ha szükségük van rám” – tette hozzá a sztár. Ami a Collider szerint csak azért furcsa, mert a színésznő a legutóbbi filmekben is nagyjából már csak ezt csinálta (cameózott), hiszen utoljára a 2013-as Vasember 3-ban volt fontosabb szerepe.

Vasember 3. Forrás: Fórum Hungary

 

Ezenkívül abból a szempontból is problémás Paltrow megszólalása, hogy sokan bizonyos következtetéseket vonhatnak le a karakterének, sőt Vasember karakterének sorsával kapcsolatban is a Bosszúállók: Végjátékban. Nem lenne meglepő ugyanis, ha azért vonulna vissza, mert a közelgő filmben amúgy is kiírják a figuráját, plusz még az is előfordulhat, hogy a Vasember figuráját írják ki, és azért nem lesz már szükség a Paltrow által alakított Pepper Pottsra.

A másik ügy, amiben a színésznő megnyilatkozott, az a szexuális ragadozó producerrel, Harvey Weinsteinnel való közös munka volt. Egy új interjúban a sztár arról számolt be, hogy egyéb viselt dolgai mellett a filmmogul nagyon nehéz ember és zsarnokoskodó főnök volt. Kapcsolatukat Paltrow „terheltnek” írta le, és azt is elárulta, hogy kötelességének érezte, hogy fellépjen vele szemben.

Emma. Forrás: Flamex

 

A színésznőnek és a producernek nagyon sok vitája volt, ezek között voltak anyagi (Weinstein nem volt hajlandó kifizetni a sztárnak minden pénzt, ami az Emma című Jane Austen-adaptáció után járt neki) és szakmai természetűek is (a filmes le akarta cserélni a Szerelmes Shakespeare-ben a főszereplő Joseph Fiennest Ben Affleckre). Korábban egyébként, amikor a Weinstein-botrány kipattant, a színésznő arról is mesélt, hogy a producer szexuálisan zaklatta: mindössze 22 éves korában, az Emma forgatásának megkezdése előtt felhívta a hotelszobájába, rátette a kezét, és a több más nőnél is felmerült ominózus masszázsra tett ajánlatot.


(via Independent, Collider)