Grillcsirkeként forog Robert Pattinson az Élősködők rendezőjének új filmjében – Teaser!

Már csak alig másfél évet kell várnunk, hogy láthassuk.

Idén januárban megírtuk mi is, hogy Bong Joon-ho Robert Pattinson főszereplésével forgatja új filmjét egy olyan könyvből, amely akkor még meg sem jelent, most pedig már itt az első teaser is. 

Túl sok nem derül ki belőle: a meztelen színészt láthatjuk egy hi-tech kapszulaszerűségben, ahogy forog körülötte a kamera, a végén pedig kinyitja a szemét, belenéz a lencsébe, majd megjelenik a premierdátum:

2024. március 29.

A Mickey 17 Edward Ashton idén februárban megjelent Mickey 7 című regényének adaptációja. Hogy a film mennyire fog igazodni a forrásanyaghoz, azt egyelőre nem tudni, de a sztori egy Mickey7 nevű férfiról szól, aki egy expedíció keretében megpróbálja lakhatóvá tenni Niflheim jégvilágát. Miután a kockázatos vállalkozás közben meghal, klónként tér magához, az összes emlékével a fejében. Csakhogy amikor visszatér a bázisra, azzal szembesül, hogy már egy új klón, Mickey8 vette át a helyét...

Bong írta a forgatókönyvet, és az Offscreen nevű cégén keresztül a produceri feladatokat is ellátja. A filmben Pattinson mellett szerepel még Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette és Mark Ruffalo.

Ez lesz Bong első rendezése a 2019-es, Élősködők óta, amely megkapta a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. 2020-ban derült ki, hogy a Ne nézz fel! rendezője, Adam McKay az Élősködők televíziós adaptációján dolgozik az HBO számára, az egyik színészként bejelentett Tilda Swinton azonban 2022 októberében kiszállt ebből a projektből.

Most decemberben pedig a Netflix bejelentette, hogy készül egy dokumentumfilm is Bongról Yellow Door: Looking For Director Bong's Unreleased Short Film címmel, ami Bong első rövidfilmjének, a Looking for Paradise című, még az egyetemi évei alatt készült, kiadatlan rövidfilmjének nyomába ered.

 

Via: NME