Felismered ebben a na’vi harcosban Kate Winsletet?

Az Avatar-folytatásban játszó színésznőről az Empire filmes magazin közölt fotókat, és néhány részlet a cselekményről is kiderült.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az idén december 15-én végre mozikba érkező Avatar – A víz útjában Winslet 26 év, azaz a Titanic forgatása után ismét James Cameron rendezővel dolgozott együtt. Korábban már legendákat lehetett hallani a közös munkáról, hiszen a film hosszú évek óta forog – itt írtunk például arról az elképesztő teljesítményről, hogy a sztár több mint hét percet bírt ki egy levegővel a víz alatt.

„Hihetetlen volt, és nagyon büszke voltam magamra.

Valószínűleg soha többé nem tudnám újból megcsinálni” – kommentálta még 2020-ban a színésznő a tényt, hogy megdöntötte Tom Cruise rekordját, hiszen a színész a Mission: Impossible – Titkos nemzetben „csak” 6 percet töltött levegővétel nélkül a víz alatt, Winslet pedig (négy hétig tartó intenzív tréninget követően) 7 perc 14 másodpercet. Minderre egyébként azért volt szükség, mert az Avatar 2-ben a színésznő egy, a metkayina törzsbe tartozó harcost alakít, amelynek tagjai (részben) a víz alatt élnek.


„Nagyon erős. Egy igazi harcos. Még a legnagyobb veszélyben is, egy még meg nem született gyermekkel a fedélzeten, ott van az emberei között, és vállt vállnak vetve harcol velük azért, ami a legkedvesebb a számára: a családjáért és az otthonáért” – mesélte most az általa alakított „lojális és rettenthetetlen vezető”-ről, Ronalról az Empire-nek Kate Winslet, majd a Cameronnal való újabb közös munkára is kitért.

„Jim és én most mindketten nagyon különböző emberek vagyunk ahhoz képest, amilyenek 26 évvel ezelőtt voltunk.

Ő egy kicsit lenyugodott, én pedig határozottan hiperaktívabb lettem”

– mondta a sztár. Az Avatar – A víz útja hivatalos tartalomleírása szerint egyébként több mint egy évtizeddel az első rész eseményei után járunk, és Jake Sully családjának sorsát követhetjük: a gondokat, amelyekkel meg kell küzdeniük, a küzdelmet, amit azért folytatnak, hogy életben maradjanak és a tragédiákat, amelyeket át kell élniük.


(via Variety, Uproxx)