Ezt gondolja Spielberg a lánya pornós karrierjéről

A sztárrendező aggódik és zavarban van, de még így is támogatja örökbefogadott gyerekét, aki a múlt héten egyszerre jelentette be, hogy korábban szexuálisan zaklatták, és hogy pornózni fog.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 24 éves Mikaela Spielberg a „felnőttszórakoztatás” iparában akar tevékenykedni, mert eddigi munkái nem elégítették ki, ő viszont ki szeretné elégíteni az embereket. A Spielberg lány (akit a rendező feleségével, Kate Capshaw színésznővel közösen fogadott örökbe) egyúttal arról is lerántotta a leplet, hogy korábban (vélhetően gyerekkorában) szexuális zaklatás áldozata volt.

Azóta a pornózásról további részletek is kiderültek: Mikaela a PornHub számára készített anyagokat Sugar Star néven. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a szóban forgó tartalmak szólóban előadott produkciók (aminek a lány ötvenéves vőlegénye, Chuck Pankow profi dartsozó minden bizonnyal nagyon örül). Spielberg lánya pedig már eddig is pötyögtetett némi infót arra vonatkozóan, ami nyilván mindenkit a leginkább érdekel, hogy mit szól mindehhez Spielberg („a szüleim nyugtalanok, de nem készültek ki”), de most a Page Six nevű pletykasite még jobban utánajárt a dolognak.

Mikaela Spielberg édesanyjával, Kate Capshaw-val 2013-ban.. Forrás: Donato Sardella / Getty Images for EIF

 

A site több, a családhoz közelálló forrást is megkérdezett az ügyről, és alapvetően mindenki alátámasztotta Mikaela szavait. „Steven elképesztően kedves, és sosem veszíti el a türelmét a forgatásokon sem. Ezért szereti annyira mindenki. Csak a legjobbat akarja minden gyerekének.

Ezzel együtt nyilván aggódik, hogy ez az út, amire lépett, talán nem a legjobb Mikaela számára”

– árulta el egy bennfentes.

Egy másik forrás szerint ezeket a fenntartásokat Spielberg nem osztja meg a lányával. „Steven és Kate (…) mindig is nagyon támogatóak voltak Mikaelával, és megpróbálták megérteni. Ezzel együtt nyilvánvalóan zavarban vannak emiatt a váratlan nyilvános vallomása miatt, hogy belép a szexpiacra” – közölte a jólértesült. Mikaela egyébként korábban azt mondta, hogy a szülei szerinte inkább örülni fognak, hogy ilyen magabiztos lányt neveltek, illetve annak, hogy sikerült összeszednie magát a másfél évvel ezelőtti mélypontjához képest – ami az alkoholizmusát jelenti.


(via Consequence of Sound)