Ezra Millernek újabb balhé miatt kell bíróságra mennie

Állítólag még májusban tört be egy stamfordi házba, ahonnan italokat lopott el.

Ezra Millert a vermonti rendőrség jelentése szerint egy Stamfordban elkövetett betöréses lopás bűntettével vádolják. Ez azért iszonyúan ciki a 29 éves sztár esetében, mert a Warner szuperhős blockbustereiben ő is egy jelmezes igazságosztó: a villámlábú Flasht alakítja, akinek 2023-ban debütálna a mozikban a saját filmje.

A rendőrségi jelentés szerint a vermonti május 1-jén 17:55-kor értesítették őket egy stamfordi lakóházban történt betöréssel kapcsolatban. A hatóság megállapította, hogy több üveg alkoholt vittek el a házból, amíg a lakások tulajdonosai nem voltak otthon. A vallomások összegyűjtése és a biztonsági felvételek megtekintése után a rendőrség számára egyértelművé vált, hogy Ezra Miller volt a tettes, ezért vádat emeltek ellene betöréses lopás bűntette miatt. A rendőrség végül csak augusztus 7-én, éjjel 11-kor találta meg Millert, és átadtak neki egy idézést, miszerint szeptember 26-án meg kell jelennie a vermonti bíróságon.

 

Ezra Miller (balra) megadja a módját, ha celeb partyról van szó (forrás: Kevin Mazur / Getty Images for The Met Museum / Vogue)

 

A Rolling Stone magazin cikke szerint a színész vermonti Stamfordban lévő farmjára korábban befogadott egy 25 éves anyát és annak három gyermekét, akik 1 és 5 év közöttiek. Az ingatlan azonban egy engedély nélküli kannabiszfarm, és a jelentések szerint több, nem elzárva tartott lőfegyvere is van a helyszínen Millernek. Ez azért aggályos, mert egy Rolling Stone-nak nyilatkozó forrás szerint az egyéves gyereket egyszer egy tölténnyel a szájában látták.

Ráadásul még csak nem ezek voltak Miller legfurcsább balhéi és purparléi. Tavasszal kétszer is letartóztatták Hawaii szigetén: egyszer rendbontásért és zaklatásért (ekkor egy karaoke bárban balhézott), egyszer pedig testi sértésért (ekkor egy privát partin dobott fejbe egy nőt egy székkel). De bekerült a sajtóba az az eset is, amikor egy izlandi bárban fojtogatott egy nőt, miután egy poénját követően nem értette meg, hogy senki sem akarja őt megverni (erről az esetről itt írtunk bőven).

Miller újabb letartóztatása miatt adódik a kérdés, hogy vajon a Warner stúdió még ezt is lenyeli, vagy most már tényleg kukázzák inkább a Flash-mozifilmet. A múlt héten a Warnerrel nemrégiben egyesült Discovery vezérigazgatója, David Zaslav azt nyilatkozta, hogy a Flash, a Black Adam és Shazam 2 már dobozban van, ő maga mindegyiket megnézte, szerinte mindhárom fantasztikus lett, és már nagyon várja a mozipremiereket. Persze könnyen lehet, hogy a történtek (vagy a céges jogászok és tanácsadók) hatására meggondolja magát.

(via Variety)