Ezeket a Harry Potter-karaktereket játszaná el Daniel Radcliffe egy rebootban

A színész – aki 2001 és 2011 között nyolc filmben játszotta el a kis varázslótanoncot – biztos benne, hogy az ő életében még valamikor sok kerül egy újrára.

Habár a J.K. Rowling regénysorozata alapján készült filmes franchise kerek tíz éve lezárult, a rajongóknak azóta sem kell nélkülözniük kedvencüket, hiszen színdarab formájában folytatás készült hozzá (ami a West Enden és a Broadwayen is fut), hamarosan jön a Potter-videójáték, a Legendás állatok-filmek formájában pedig még spin-off is született.

Idén év elején ráadásul még az is elterjedt, hogy az HBO Max berkeiben

előkészületi fázisban jár egy Harry Potter-tévésorozat

– habár ezt azóta mind a jogtulajdonos Warner Bros., mind a streamingcég cáfolta.

Daniel Radcliffe sokféle szerepben kipróbálta magát azóta. Itt a Csodatévők című sorozatban látható. Forrás: HBO


Nem csoda tehát, hogy egyesekben felmerült, hogy magát a Potter-filmeket is újra fogják forgatni. A filmek címszerepét megformáló egykori gyerekszínész, Daniel Radcliffe maga is eljátszott a gondolattal egy Happy Sad Confused nevű podcast vendégeként, ahol elmondta, melyik karaktereket játszaná el szívesen egy potenciális rebootban így, hogy már felnőtt, és Harry Potter szerepéből nyilvánvalóan kiöregedett.

„Úgy gondolom, Sirius Black vagy Remus Lupin lenne nekem való.

Ez a két figura mindig nagyon közel állt a szívemhez. Igazán nagyszerűek. Ezenkívül részrehajló is vagyok az irányukban, azok miatt a jelenetek miatt, amiket az őket alakító színészekkel együtt forgattunk, és amelyekhez több igazán szép emlékem is fűződik” – árulta el a sztár a podcast házigazdájának. Akik esetleg már nem emlékeznének rá, Siriust Gary Oldman, Lupint pedig David Thewlis játszotta. Korábban egyébként Radcliffe kijelentette, hogy szerinte még az ő életében el fog jönni az az idő, amikor a Harry Potter-filmek is kapnak egy-egy rebootot.


(via Independent)