És te kiszúrtad, hogy a Pókember 2 nemzetközi trailerében van egy bónusz vicces jelenet?

Peter Parkert csúnyán lebuktatja a Pókmaskara – ezt látnod kell!

Alig tettük túl magunkat azon, hogy kijött az első székbe szögezős előzetes a Spider-Man: Far From Home-hoz (nálunk: Pókember - Idegenben), máris itt az újabb (b)ámulni való: éles szemű rajongók kiszúrták, hogy a Marvel UK egy picit más nemzetközi trailert rakott ki a Youtubera, mint a Sony Pictures Entertainment. Íme:

A brit verzióban:

  • kevesebb az évődés May néni és Vasember titkára, Happy Hogan között,
  • kevesebb a romantikázás Peter Parker és MJ között,
  • Peter nem mondja azt, hogy Európának nincs szüksége Pókemberre, és nem hagyja otthon a pókruhát,
  • mert itt kiderül, hogy bizony a gondoskodó May néni betette Peter bőröndjébe egy vicces post ittel együtt, a reptéri vámosok pedig annak rendje és módja szerint ki is szúrják a szerkót, így a jó Parkernek azt kell kamuznia, hogy az a pizsamája (lásd a lenti Twitter-videót)!

Ja és az elmúlt napokban a rajongók azt is megfejtették, hogy az előzetesben nem a régi Pókember-filmekből ismerős Homokembert és Vízembert láthatjuk, hanem az Elementálokat! Azaz: Hydront, a vizek urát és Magnumot, a föld mesterét, akiknek Pokoltűz, a lángok zsonglőre és Zephyr, a levegő úrnője az állandó tettestársa. A keretsztoriról viszont nem derült ki semmi újdonság: a New York-i fiatalok kéthetes európai vakációját maga a S.H.I.E.L.D.-főnök Nick Fury (Samuel L. Jackson) teszi tönkre azzal, hogy belerángatja Pókembert (Tom Holland) a városromboló rosszfiúk elleni harcba (reméljük, azért kiderül valahogy az is, miként támadt fel a Hálószövő a Bosszúállók 3 szomorú fináléja után), Mysterio (Jake Gyllenhaal) pedig valószínűleg csak egy ideig lesz önbíráskodó kaszkadőr-illuzionista, a film végére bizonyára főgonosszá lép elő, ahogy a képregényekben is. Magyarországi premier: 2018. július 4-én! (via Marvel UK)