Elvis helyett Disney herceg lehet a One Direction énekese

Ha minden jól megy, Harry Styles lesz Eric az élőszereplős A kis hableányban.

Ahogy arról korábban írtunk, Baz Luhrmann Elvis Presley-ről készülő életrajzi filmjében a címszereplő személye öt tinibálvány között dőlt el: Styles mellett Ansel Elgort, Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson és Austin Butler versengett – végül a rendező a viszonylag ismeretlen (de hamarosan Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjában is látható) Butlert választotta, így ő lesz a Király Tom Hanks Colonel Tom Parkere oldalán.

Harry Styles. Forrás: Mike Coppola / WireImage / Getty Images

 

A legújabb hírek szerint nem kizárt, hogy az egykori fiúcsapat, a One Direction utóbb szólókarrierbe kezdő énekese egy Disney filmmel, A kis hableány című 1989-es animációs klasszikus élőszereplős újrájával vigasztalódhat, hiszen jelenleg is tárgyal a stúdióval Eric herceg (a címszereplő sellő, Ariel „ember” szerelme) szerepéről.

Halle Bailey. Forrás: Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images

 

Ha összejön neki a dolog, olyan színészekhez csatlakozhat a Rob Marshall (Chicago, Vadregény) rendezésében készülő filmben, mint a Chloe x Halle R&B duóból ismert Halle Bailey (ő lesz Ariel), Melissa McCarthy (Ursula, a tengeri boszorkány), Jacob Tremblay (Ficánka) és Awkwafina (Hablaty, a sirály).

Amennyiben az énekesnő, Halle Bailey mellé Stylest is valóban beválogatják a filmbe, nem kizárt, hogy a filmesek azt tervezik, hogy az újrában még az eredeti animációs opusnál is több lesz a zene. A rajzfilm A kis hableányban például Eric herceg egyáltalán nem is énekelt – igaz, az ezen alapuló 2000-es Broadway musicalben már ennek a karakternek is voltak dalai, köztük két szóló. Harry Stylestól egyébként a színészet sem teljesen idegen, hiszen szerepelt már például a Dunkirk című Christopher Nolan-háborús drámában. Az élőszereplős A kis hableány forgatása a tervek szerint 2020 elején kezdődik.


(via The Hollywood Reporter)