Elstartolt a Hang nélkül 2. forgatása

Az örömhírt maga a forgatókönyvíró-rendező, John Krasinski jelentette be egy fotóval a Twitter oldalán.

A Hang nélkül tavalyi kirobbanó kritikai és közönségsikerét követően (a posztapokaliptikus horrorfilm még mindig 95 százalékon áll a kritikákat összesítő Rotten Tomatoeson) szinte azonnal bejelentették a folytatást, aminek már megvan a premierdátuma is: a korábban kitűzött 2020. május 15. helyett már jövő március 20-tól láthatják az amerikai mozinézők.

Emily Blunt a Hang nélkülben. Forrás: UIP-Duna Film

 

Most az is kiderült, hogy az eddig cím nélküli folytatás nemes egyszerűséggel a Part II (Második rész) címre hallgat – vagy legalábbis ez lesz a munkacíme, hiszen a forgatókönyvíró-rendező, a színészként is ismert John Krasinski egy csapóról készült fotóval jelentette be a Hang nélkül 2. forgatásának megkezdését a Twitteren.

A csapón pedig mindössze a Part II szavak láthatók, az első részben megismert helyszín, az elzárt, távoli tanyavilág fotója alatt. Korábban egyébként Krasinski elárulta, hogy a Hang nélkül 2., vagyis a Part II nem szabályos folytatás lesz, hanem az első rész eseményeinek kiterjesztése.

„A következő történetben kapunk egy pár választ az azt illető kérdéseinkre, mégis honnan és hogy indult ez az egész.

Szerintem ugyanis az emberek kíváncsiak rá. Ugyanakkor meg fogják ismerni az egész jelenségnek egy másik oldalát is… Még többet az emberiség azon tagjai közül, akik túlélték a katasztrófát” – nyilatkozta az alkotó.

A Part II-ben az első film sztárján, Emily Blunton kívül visszatér a két gyermekét alakító Millicent Simmonds és Noah Jupe, akikhez olyan színészek csatlakoznak, mint Cillian Murphy (28 nappal később, A sötét lovag, Eredet, Dunkirk) és Brian Tyree Henry (Gyerekjáték, Nyughatatlan özvegyek).


(via We Got This Covered)