Élőszereplős filmet kap Clifford, a nagy piros kutya, de őrjöngenek miatta a rajongók

Szerintük ugyanis a népszerű könyv- és rajzfilmsorozat cuki főhőse egy véres labradorra hasonlít az új trailerben.

Szerte a világon hatalmas népszerűségnek örvend Clifford, a nagy piros kutya, akinek a kalandjait 1963-ban kezdte el papírra vetni a 2014-ben elhunyt népszerű amerikai mesekönyvíró, Norman Bridwell. Az elmúlt évtizedekben a dinoszauruszméretű, de nagyon barátságos, vörös szőrű labrador nemcsak a könyvoldalakon futott az eldobott faágakért vagy segítette a tűzoltókat, de kicsik és nagyok legnagyobb örömére készült róla animációs sorozat is.

Kép forrása: Scholastic kiadó

 

Vagyis tényleg csak idő kérdése volt, mikor készül Clifford főszereplésével is egy olyan „élőszereplős” mozifilm verzió, amiben ugyanúgy egy CGI-vel megrajzolt állatfigura csetlik-botlik a hús-vér színészek között, ahogy a Garfieldban, az Alvin és a mókusokban a Rágcsávókban vagy a Scooby-Doo-ban. A 2020-ról 2021-re áttolt filmváltozatot Walt Becker, a 2015-ös Alvin és a mókusok - A mókás menet rendezője jegyzi, és olyan sztárok fognak benne feltűnni Clifford mellett, mint Rosie Perez, Sienna Guillory, John Cleese és Kenan Thompson. A Paramount Pictures ki is rakta a netre az első kedvcsináló előzetest – nem tették zsebre, amit kaptak érte a Clifford-rajongóktól!

A Twittert mostanra elárasztották a felháborodott kommentek, miszerint az új film horrornak is beillene, mert Clifford inkább hasonlít Stephen King gyilkos kutyájára, Cujóra, mintsem a szeretett piros blökire.

Cliffordot már tetőtől talpig beborítja az ellenségei vére, de neki ennyi nem elég.

Ez nem is Clifford, hanem egy csurom vér kutya.

Ez az új Clifford eléggé zavarba ejtő.

Miééért néz ki úgy az új Clifford, mint aki mindjárt kiszívja belőlem a lelket?

Mások azon voltak kiakadva, hogy ez az új Clifford igencsak pici... Hogy fogja így a ház tetejét csapkodni a mancsával, mint Godzilla meg a többi japán óriásszörny?

Indítsunk petíciót, hogy Clifford kaiju méretű legyen, ne pedig ez a pontatlan vicc! 

Megint mások azt tették szóvá, hogy a stúdióknak nem kéne ennyire erőltetnie a sikeres rajzfilmek alapján készült mozifilmeket:

Hollywood, kérlek! A rajzfilmek maradjanak csak rajzfilmek. Ez a sz*r nekem már túl sok.

(via The Wrap)