Elképesztően látványos IMAX-trailert kapott Brad Pitt új sci-fije, az Ad Astra – Út a csillagokba!

Kedvenc hollywoodi szívtiprónk az űr ismeretlen szegletébe indul, Liv Tyler meg már megint egy szkafanderes rokon miatt pityereg!

Szeptember 19-én itthon is mozikba kerül Brad Pitt régi vágású, űrhajós sci-fije, amiben nem lézerfegyverekkel dörrent oda az idegeneknek, hanem tudományos alapon indul el egy szál szkafanderben a távoli ismeretlenbe. Miközben szegény Liv Tyler ugyanúgy pityereg egy pici tévéképernyőn, mint anno 21 évvel ezelőtt az Armageddonban.

Az Ad Astra – Út a csillagokba most egy pompázatos IMAX-előzetest is kapott, íme:

A filmben Pitt egy Roy McBride nevű műszaki beállítottságú űrhajós tisztet alakít, aki elindul, hogy átszelje a galaxist, és kiderítse az igazságot apjáról, aki 20 éve tűnt el, miközben idegen életformák után kutatott az űr túlsó szegletében. Ugyan sokáig halottnak hitték, egy új bizonyíték arra utalhat, hogy Clifford McBride (Tommy Lee Jones) még mindig él, és egy elhagyott erőműben bujkál egy távoli bolygón – és hogy potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra. McBride-nak ráadásul nemcsak az apja nyomasztó emlékével kell megbirkóznia, hanem azokkal is, akik nem igazán szeretnék, hogy ő a távoli kozmosz titkait fürkéssze... (via Geektyrant)