Elképesztő mennyiségű Marvel-szuperhősfilmet kapunk a következő néhány évben!

Jön a Doctor Strange 2, a Thor 4, a Captain Marvel 2, A galaxis őrzői 3, a Black Widow, az új Fanatsztikus Négyes és az új Penge!

A hétvégi Comic Conon jelentette be a Marvel a következő évek képregényfilmes ütemtervét, az úgynevezett Negyedik Fázist, amiben tovább folytatódnak a 2008 óta megismert és megszeretett szuperhősök kalandjai – de már ugye bizonyos közönségkedvenc karakterek nélkül...

Az újonnan bejelentett szuperhősfilmek igen impozáns listája és premierdátum-sorrendje a következő:

  1. 2020. május 1.: Black Widow (Cate Shortland rendezésében forog épp Budapesten, Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour és Rachel Weisz főszereplésével)
  2. 2020. november 6.: The Eternals (Chloé Zhao isteni hatalommal rendelkező szuperhősöket bemutató filmje, olyan sztárokkal, mint Angelina Jolie és Salma Hayek)
  3. 2021. február 12.: Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (egy új Marvel-karakter, a címbéli kungfu mester felvezető filmje)
  4. 2021. május 7.: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Benedict Cumberbatch visszatér, és a filmben benne lesz Elizabeth Olsen is – a rajongók már most azt találgatják, hogy Wanda Maximoff a saját tévésorozatban egy olyan alternatív univerzumot hoz létre, amiben békésen együtt éldegél Vízióval, Doctor Strange viszont valahogy megszünteti ezt, hogy helyre álljon az univerzum rendje)
  5. 2021. november 5.: Thor: Love and Thunder (Chris Hemsworth ismét Taika Waititi space fantasyjében bolondozik – reméljük, A galaxis őrzőivel kiegészülve)
  6. 2022. február 18.: cím nélküli Marvel-blockbuster
  7. 2022. május 6.: újabb cím nélküli Marvel-blockbuster
  8. 2022. július 29.: még egy cím nélküli Marvel-blockbuster
  9. valamikor: Fekete Párduc 2
  10. valamikor: A galaxis őrzői 3
  11. valamikor: Captain Marvel 2
  12. valamikor: Fantasztikus Négyes
  13. valamikor: Penge

Emellett tévésorozat fronton is igen erős évek jönnek: a Disney+ csatornán debütál majd a The Falcon and the Winter Soldier (Anthony Mackie, Sebastian Stan), a WandaVision (Elizabeth Olsen, Paul Bettany), Loki (Tom Hiddleston), a What If? (animációs film) és a Sólyomszem (Jeremy Renner), de ezekről egy tévés cikkben bővebben is írunk majd. (via Independent)