Egy Trónok harca-sztár a legesélyesebb az új Bond szerepére

Állítólag Barbara Broccoli a Robb Starkot alakító Richard Maddent akarja leigazolni Daniel Craig helyére.

Egy Bond-filmekhez közeli forrásra hivatkozva azt írja a brit The Sun napilap, hogy a franchise fő producere, Barbara Broccoli már a Daniel Craig nélküli Bond-filmekre készül, és már egy komoly jelöltje is van arra, ki lesz az új 007-es. Nem egy színésznő, nem Idris Elba, nem Henry Cavill és nem is Tom Hardy. Hanem a Trónok harca tévésorozat egyik sztárja, Richard Madden, aki az első három évadban alakította Arya, Sansa, Bran és Havas Jon testvérét, Robb Starkot, akit végül az emlékezetes Vörös nász idején nyakaztak le az áruló Frey-ek és Boltonok, Tywin Lannsiter parancsára.

Arról egyelőre nincs hír, mikor fognak elkezdődni a Daniel Craig-mentes Bond-film munkálatai, mert egyelőre épp elég fejfájást okoz Barbara Broccolinak, Michael G. Wilsonnak és magának Craignek, hogy elinduljon végre az aktuális 007-es történet forgatása. A rendezőváltás után végül Cary Fukunaga jött Danny Boyle helyére, de a forgatás így sem fog tudni elkezdődni decemberben, hanem majd csak jövő márciusban, mert az új rendező valószínűleg sok dolgot ki fog dobni Boyle eredeti forgatókönyvéből.

Az ötlet, hogy Richard Madden legyen majd idővel az új James Bond, amúgy nem is olyan ördögtől való dolog, hiszen a jelenleg 32 éves skót színész így néz ki szmokingban és csokornyakkendőben:

Fotó: Karwai Tang/WireImage