Dwayne Johnson visszatér egy újabb Halálos iramban-filmben

Ismét ő lesz Hobbs a 2025-ös Halálos iramban 10 - 2. rész előtt játszódó új, eddig ismeretlen filmben.

Az Universal Pictures csütörtökön jelentette be a nagy hírt: Dwayne Johnson visszatér Hobbsként egy önálló Halálos iramban-mozifilmben. Az egyelőre cím nélküli szuperprodukció sztoriját Chris Morgan írja, a konkrét cselekmény részletei viszont egyelőre nem ismertek. A tűzhöz közeli források viszont úgy tudják, hogy az új film a most bemutatott Halálos iramban 10 és a következő nagy projekt, a 2025-re ígért Halálos iramban 10 - 2. rész eseményei között fog játszódni.

Dwayne Johnson lesz az új film egyik producere cége, a Seven Bucks Productions révén, a másik pedig Vin Diesel szintén a saját cégén, a One Race Filmsen keresztül. Szintén produceri kreditet kap a forgatókönyvet író Chris Morgan, akinek természetesen a két nagy sztárhoz hasonlóan saját cége is van: a Chris Morgan Productions.

 

Forrás: UIP-Duna Film

 

Chris Morgan volt egyébként a forgatókönyvírója a 2019-es Halálos iramban: Hobbs & Shaw spin offnak is, emellett ő írta a Halálos iramban: Tokiói hajsza forgatókönyvét, valamint a franchise ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik részét is.

Dwayne Johnson a közösségi médiában közzétett videóval jelentette be a Halálos iramban-brandhez való visszatérését, amelyben elmondta, hogy az új film a ketté bontott 10. rész eseményei között fog játszódni. De hozzátette azt is, hogy a Vin Diesel és közte korábban kirobbant purparlé (erről itt írtunk bővebben, lényegében a két sztár közötti kakaskodás miatt született meg a fő szálról leválasztott a Hobbs & Shaw spin off) már a múlté:

Tavaly nyáron Vin Diesel és én magunk mögött hagytuk a múltat. Testvéri elszántsággal fogunk együtt vezetni - és mindig vigyázunk a franchise-ra, a karakterekre és a rajongókra, akiket szeretünk.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

 

(via The Independent & Variety)