Carrie Fisher elfoglalta a helyét a csillagok közt

Újabb sztárok kaptak csillagot a hollywoodi hírességek sétányán, köztük a Star Wars Leia hercegnője. Mark Hamill is nagyon örül a döntésnek.

38 csillaggal bővült a legendás hollywoodi hírességek sétánya. A mozi kategóriájában Francis Ford Coppola, Macaulay Culkin, Willem Dafoe, Salma Hayek, James Hong, Helen Hunt, Michael B. Jordan, Regina King, Ray Liotta, Ewan McGregor, Adam McKay, Jason Momoa, Tessa Thompson és Carrie Fisher kapott csillagot. A televíziózás világából többek közt Ricky Gervais, Bob Odenkirk, Norman Reedus, Jean Smart és Kenan Thompson, a zenészek közül a Black Eyed Peas, DJ Khaled és Avril Lavigne részesült ebben a kitüntetésben.

Carrie Fisher posztumusz elismerését leghangosabban Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill ünnepelte. Ezt írta Twitter-oldalán: „ Gratuláció és elismerés mind a 38 új csillagnak – üdv a szomszédomban!

Óriási szeretetet és egy különleges, egyujjas üdvözlést küldök a senkihez sem hasonlítható, vicces és megzabolázhatatlan természeti erőnek, Carrie Fishernek, aki az én űrhugim volt. Csillaga mostantól az örökkévalóságig fog ragyogni!

Hamill nem tétlenül várta, hogy a 2016 decemberében elhunyt Fisher is csillagot kapjon, évek óta aktívan lobbizott az ügy érdekében. 2018-ban például a twitteren szólította fel a követőit, hogy levélben sürgessék meg ők is az illetékes hollywoodi szervezetet. Maga Hamill is csak 2018-ban kapta meg a saját csillagát.

via: THR