Az Így jártam anyátokkal sztárja is benne lesz a Mátrix 4-ben

Neil Patrick Harris a legújabb színész, akinek a részvételét bejelentették a kultfilmes franchise hamarosan forgó folytatásában.

Ahogy arról korábban többször írtunk, augusztusban hivatalosan is bejelentették, hogy a korábbi pletykák igazak voltak, és valóban elkészül a Mátrix negyedik része. Azóta egyre több infó érkezik a várva várt folytatásról. A múlt héten kiderült, hogy az eredeti főszereplők, Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Anne Moss (Trinity) oldalán Yahya Abdul-Mateen II (A legnagyobb showman, Aquaman, Mi) is főszerepet fog játszani.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images for CNN

 

A Variety pedig most úgy tudja, hogy a felsoroltak mellett az Így jártam anyátokkal című sitcommal híressé vált Neil Patrick Harris is csatlakozik a stábhoz, méghozzá állítólag egy elég fontos szerepben – ennek további részletei azonban nem ismertek. Harrist a népszerű széria óta láthattuk többek közt a Holtodiglan című thrillerben, a Kicsinyítésben és teljesen megváltoztatott külsővel az A Series of Unfortunate Events című mesesorozatban is.

Laurence Fishburne és Jada Pinkett Smith a Mátrix: Forradalmakban. Forrás: InterCom

 

A Deadline egyébként úgy tudja, hogy a felsoroltak mellett Jada Pinkett Smith is visszatér a Mátrix 4-ben Niobe szerepében, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg. Amit eddig fixen lehet tudni a várva várt folytatásról, hogy a forgatása jövő februárban kezdődik Chicagóban, a premier valamikor 2022-ben lesz, a rendező pedig ezúttal már csak Lana (korábban Larry) Wachowski.


(via NME)