Az élőszereplős Dóra, a felfedezőt nagyon eltalálták

Itt az első trailer a Nickelodeon népszerű animációs sorozatának nagyfilmes verziójához!

Ahogy arról korábban már írtunk, a Dóra, a felfedező alapján James Bobin (Da Ali G Show, Slágermájerek, Muppets, Alice Tükörországban) rendezésében, a 17 éves Isabela Moner (Transformers: Az utolsó lovag, Sicario 2: A zsoldos, Instant család) főszereplésével készült élőszereplős nagyjátékfilm, Dóra és az elveszett Aranyváros címmel.

A magyar mozikba augusztus 8-án érkező film sztorija szerint Dóra már középiskolás, és szülei (Eva Longoria és Michael Peña) a dzsungelből a nagyvárosba küldik, amíg ők egy küldetést teljesítenek. Dóra unokatestvéréhez, Diegóhoz kerül, ahol megismerkedik a hagyományos középiskolai oktatással, ez azonban nem tart sokáig.

Rá és barátaira ugyanis hihetetlen kaland vár: Dóra szüleit elrabolják, és a lányra, illetve újdonsült ismerőseire vár a feladat, hogy megmentsék őket, egyúttal pedig rátaláljanak az inka civilizáció elfeledett titkára, az Aranyvárosra.

Az említett színészeken kívül a Dóra és az elveszett Aranyvárosban felbukkan Danny Trejo és Benicio Del Toro is: előbbi Csizit, a kismajmot, utóbbi Snipert, a rókát szinkronizálja. Kimaradt azonban sajnos a filmből több más állatszereplő – köztük például Tico, a mókus vagy Benny, a bika. Szóval lefogadjuk, hogy a rajongók hamarosan lázadozni kezdenek. Dóra maga ugyanakkor nagyon hasonlít a rajzolt figurára, és az előzetes alapján a film korrekt, egyszerre izgalmas és vicces ifjúsági kalandfilmnek ígérkezik.


(via Consequence of Sound)