A sztárok verekedős kihívásába az animációs figurák is beszálltak

A legkeményebb színésznők viccesen összevágott „verekedős” videója után a Laika stúdió is csatasorba állította a maga sztárjait – a végeredmény zseniális lett!

Ahogy arról a hónap elején mi is beszámoltunk, Tarantino kedvenc kaszkadőre, Zoë Bell annyira unatkozott a karanténban, hogy összevágott egy szuper verekedős videót legkeményebb színész- és kaszkadőrbarátai részvételével, Boss B*tch Fight Challenge címmel.

A kisfilm lényege az volt, hogy a vágás csodájának segítségével a Bell által tett menő harcmozdulatokat Lucy Lawless, az egykori Xena fogadta, majd Tara Macken kaszkadőr következett, aki Drew Barrymore-t ütötte-vágta, majd Juliette Lewis kapta meg a stafétát – és így tovább, amíg az egész vissza nem ért Bellig.

Az olyan filmjeiről, mint a Coraline és a titkos ajtó,  a ParaNorman, a Doboztrollok, a Kubo és a varázshúrok vagy a Hiányzó láncszem, ismert animációs stúdió, a Laika most válaszolt erre a videóra, és legnépszerűbb stop motion karaktereik felhasználásával készítettek egy hasonlót, amit „senki sem mondta, hogy az animálás biztonságos” szöveggel kiraktak a TikTokra és a Twitter oldalukra is.

A remekül összevágott képsor elején a sárga kabátos Coraline tűnik fel, akit a Doboztrollok egyik kis szörnyecskéje vált. Az eztán következő Nike Air Max cipőkkel a Hiányzó láncszem című filmjükre utalnak a stúdió munkatársai – bár ezt biztos minden rajongó tudja. Az animált bunyó után érdemes megnézni az eredeti kihívást is, amiben olyan sztárokat láthatunk, mint Cameron Diaz, Rosario Dawson, Halle Berry, Scarlett Johansson, Margot Robbie vagy Daryl Hannah.


(via Variety)