A Madarak, A cápa és a Sharknado után befutott a gyilkos oroszlános horror is!

Az Uncaged új előzetesében Simba farkaséhes, emberevő verziója tartja rettegésben Amszterdamot.

Az '50-es években még mutáns hangyák, óriásrákok és gigantikus tarantella pókok randalíroztak a filmvásznon. 1962-ben Hitchcock hozta rá mindenkire a frászt a Madarakkal (én emiatt a film miatt már attól is rettegek, ha felröppen egy háromfős galambcsapat a metróaluljáróban!), Spielberg pedig az 1975-ös A cápával nemcsak a fenti klasszikusok előtt tisztelgett mesterien, de megteremtette a blockbuster fogalmát, és évtizedekre meghatározta az állatos horrorfilmek trendjét is. Utóbbi az elmúlt 10 évben leginkább a Sharknadóban és a folytatásaiban csúcsosodott ki, de most itt a legújabb, vérengző vadállatos horror, az Uncaged, amiben egy embereket felfaló, szökött állatkerti oroszlán tartja rettegésben Amszterdam lakóit. Már előzetes is van hozzá!

Figyelem! Az alábbi videó a nyugalom megzavarására alkalmas, véres képsorokat tartalmaz! Megtekintését mindenkinek csak saját felelősségre ajánljuk!

Az Uncaged egy 2016-os film a 4Digital Media stúdiótól, a rendezője a holland Dick Maas, aki az elmúlt évtizedekben jópár hollywoodi produkción dolgozott már Az ifjú Indiana Jones-sorozat epizódjaitól kezdve a Gyilkos felvonó című, Naomi Watts főszereplésével leforgatott horrorfilmig. Az Uncaged március 17-én kerül ki a streaming platformokra és a dvd-ket árusító boltokba. (via Movieweb)