A legjobb kajajelenetek Tarantino filmjeiben

Tarantino filmjeiben szeretnek enni és inni, méghozzá bármi is legyen, ínyenchez méltó élvezettel. És általában ezek önmagukban is nagyon erős jelenetek.

Kill Bill 2.

Miközben Bill és Beatrix kislánya elmesélik Emilio, az aranyhal halálát, a férfi sajtos-sonkás-majonézes szendvicset ken a gyereknek. No de miért vágja le a zacskós kenyér jelzésértékű héját? És mi lesz azokkal a darabkákkal? Csak nem dobja ki? Kenyeret nem dobunk ki, de Bill gonosz, tőle simán kitelik az ilyesmi.

 

Ponyvaregény

Öt dolláros tejturmixot valószínűleg olyan élvezettel senki nem ivott, mint Vincent Vega, miután kunyerál egy kortyocskát Mia Wallace-tól.

 

 

Becstelen Brigantyk

Egy pohár tej – és ennyi elég is, hogy Hans Landa megmutassa, micsoda iszonytató, aljas rohadék.

 

Halálbiztos

Stuntman Mike nem valami kifinomult fickó, a nachost is két pofára zabálja. Ennénk mi is, hiszen egyértelmű, hogy átkozottul finom.

 

Ponyvaregény

A Ponyvaregény egyik legjobb jelenetében Jules igazi ínyenc módjára kóstolja a Big Kahuna Burger – Tarantino több filmjében is feltűnik ez a kitalált cég, ahogy a Red Apple cigarettamárka is - finom burgerét. Hosszú éveken keresztül kétségkívül ez vezetett az életmű kajálásai között, míg...

 

Becstelen brigantyk

... Hans Landa evett egy rétest, rakott rá egy kis tejszínhabot is, és az ereinkben meghűlt a vér. talán nem túlzás, hogy ennyire feszült rétesevést még soha nem láttunk, sem filmben, sem az életben. Tarantino egész életművének egyik, ha nem a legjobb jelenete, de színészi alakítás szempontjából mindenképpen – Christoph Waltz Oscarja magától értetődő volt.