A filmtörténet legbénább statisztái csak nem akarnak elfogyni

Jeleneteket szétbombázó, ügyefogyott, vagy csak túl lelkes statisztákból nincs hiány.

A Férfi, Aki Ijedtében Kecskebukát Vet

A Még Drágább az életedben kitör a repülőtéren a pánik, és a tömeg fejvesztve menekül. Illetve egyetlen kivétellel: egy szürke pulóveres fickó ijedtében a földön hengergőzik ide-oda.

 

A Férfi, Aki Azt Mondja, "NOOOOOOOOOOOOOOOOO"

Carter edző lezárja a tornatermet, aminek a diákok cseppet sem örülnek. Egyiküknek valódi kínt okoz, összeomlik az élete, a nazgulok felperzselték a faluját, a birodalmi rohamosztagosok meggyilkolták Owen bácsikáját és Beru nénikéjét, Thanos elcsettintette a legjobb barátait, egy T-rex megette a szomszédját, és ezt a sok szenvedést egyszerűen már nem lehet kibírni.

 

A Férfi, Aki Mindenkinél Jobban Egyetért

A Sötét Lovag alábbi részletében 1:05-nél kiáltja be egy férfi, hogy nem akarnak több halott rendőrt, amit a közönség hangosan üdvözöl - különösen egy-két másodperccel később az a középen ülő fickó, aki annyira egyetért, hogy korábban soha senki nem értett egyet ennyire semmivel. Még a Szomszédokban sem.

 

A Fickó, Aki Örül... vagy mi

A videó végén látható az a férfi, aki elég furán ünnepli Forrest Gump sikerét: erre néz, aztán arra néz, a szája tátva marad, azután eszébe jut, hogy örömittasan kellene hejehujáznia, így tesz hát, még épp időben. De hogy.

 

Karddal Parolázó Barátságos Ellenségek

3:20-tól érdemes figyelni A rettenthetetlenből kiollózott csatajelenetet. Jobb oldalt a háttérben egy zászló lobog, és mögötte két fickó szögdécsel, néha összepöcögtetik a kardjukat, hiszen csak halálos ellenségek.

 

A Kissrác, Aki Időben Megijedt

Ezért a bakiért ne kárhoztassuk annyira szegény kissrácot, hiszen valószínűleg izgult, és lehet, hogy már elpróbálták, netán felvették egyszer-kétszer az Észak-északnyugat ezt a jelenetét, amiben eldördül egy lövés – láthatjuk, ott az oszlop mellett, hogy oldalra tekintget, kifelé a képből, és már jó előre bedugja a fülét.

Még több béna statisztáért kattints ide és ide.

(Forrás: gamesradar)